Libnet.ro
UNICEF

11:45

Bomba in televiziune la Antena 1! Prezentatoarea va fi inlocuita cu

Playtech Playtech,
Bomba in televiziune la Antena 1! Prezentatoarea va fi inlocuita cu

Tensiuni mari in culisele de la Antena 1, provocate de zvonuri potrivit carora , care se pregaste intens pentru a reveni pe micul ecran, ar incerca sa ii sufle de sub nas job-ul unei indragite actrite. Vedeta forteaza revenirea la TV, programata pentru aceasta toamna. Cine ar putea ramane fara postul de prezentatoare, aflati . continuă pe Playtech

Relatia secreta dintre Mircea Badea si a fost data in vileag, luni, chiar la Antena 3

Realizatorul emisiunii in gura presei a rememorat, luni seara, la Antena 3, vremurile de mult trecute in care era coleg cu la Tele 7abc, o televiziune care nici nu mai exista. Prezentatoarea TV a.

si Mircea Badea au povestit despre perioada cand lucrau impreuna la Tele7ABC. Ce salariu aveau cei doi

Mircea Badea a povestit, impreuna cu , invitata in emisiunea Sinteza Zilei, perioada in care faceau emisiuni impreuna la postul de televiziune Tele7ABC.

Fosta iubita a lui . Cu cine s-a iubit inainte de

Si celebra moderatoare tv, formeaza de ceva timp un cuplu bine sudat si au si trei copii frumosi. Dar, ca fiecare dintre noi, atat Tavi, cat si Gabriela au intrat in aceasta relatie dupa ce, in trecut, au avut alteexperiente de acest gen. Fosta iubita a lui Inainte Gabriele .

, mai sexy ca niciodata. Care este dieta minune cu care vedeta a slabit 25 de kilograme. Acesta este secretul pentru o silueta de invidiat

Este una dintre cele mai iubite si indragite prezentatoare TV, dar putina lume stie ca vedeta a dus o lupta acerba cu kilogramele. Dupa cele doua nasteri, aceasta a decis ca trebuie sa ajunga iar la o greutate cu care sa se simta confortabil, insa rezultatul a fost peste asteptarile sale. Astazi, Gabriela .

a slabit 25 de kilograme. Principalele motive si metoda pe care a aplicat-o pentru a ajunge la o greutate normala (VIDEO)

A povestit luni seara, in emisiunea Sinteza Zilei, cum a reusit sa slabesca cele aproape 25 de kilograme pe care le acumulase pe parcursul celor cele doua sarcini, dar despre ce metode a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )