Libnet.ro
UNICEF

19:17

Cine este Nicoleta Tint, noua sefa CSM. Cum a reusit sa fie votata de atat de multi magistrati

Playtech Playtech,
Cine este Nicoleta Tint, noua sefa CSM. Cum a reusit sa fie votata de atat de multi magistrati

In urma cu o saptamana, au fost tensiuni mari la CSM, dupa ce s-au amanat discutiile pentru numirea unui nou presedinte, dupa ce votul a esuat de doua ori in cazul Nicoletei Tint. Anuntul a fost facut la vremea aceea de catre Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Nicoleta Tint, primise, pe 10 decembrie, un numar de . continuă pe Playtech

Noua sefa a CSM este Nicoleta Tint

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei, pentru anul 2020, au declarat surse judiciare pentru Ziare. com.

Nicoleta Tint este noul presedinte al CSM. Ea a fost votata cu o majoritate clara

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei pentru anul 2020.

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales noul presedinte - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea Tint: Mi-am propus masuri care sa consolideze increderea magistratilor in CSM - UPDATE - UPDATE

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales miercuri noul presedinte pentru anul viitor - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea, actualul sef al CSM. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca votul a fost unul zdrobitor - 15 - 4. Aceasta, in conditiile in care saptamana trecuta a existat paritate de voturi in cazul judecatoarei Nicoleta Tint - au existat 9 voturi pentru si noua impotriva alegerii acesteia, iar un vot, cel al ministrului Justitiei, membru de drept al CSM, a fost nul.

Nicoleta Tint, aleasa presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Judecatorul Nicoleta Tint a fost aleasa joi presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, informeza News. ro.

Cine este Dan Dinca. Ce meserie are, de fapt, fiul lui Gheorghe Dinca

Se pre ca violenta si comportamentul deviant se poarta in familie! Astazi, unul din fii lui Gheorghe Dinca, mai exact cel mare, Dan, a fost protagonistul unei altercatii violente in fata sediului CNA. Dar cine este Dan Dinca si ce meserie are? Update 18: 40: Dan Dinca s-a predat la sectia 2 de Politie. Update .

Cine este tanarul din Buzau, gasit mort intr-un lac. Cand a fost vazut ultima oara de apropiati si ce le-a spus acestora

Cine este tanarul in varsta de 18 ani din Buzau, gasit mort duminica, 15 decembrie, pe fundul lacului din Parcul Marghiloman. Se ia in calcul varianta sinuciderii. Cand a fost vazut ultima oara de apropiati si ce le-a spus? Cine este tanarul din Buzau, gasit mort intr-un lac? Vasile B. , un tanar in varsta de .

Cine este Andrei Baciu, fostul manechin numit secretar de stat in ministerul Sanatatii. Imaginile care l-au alungat prima data din aceasta functie

Andrei Baciu a fost numit secretar de stat in ministerul Sanatatii, iar fostul manechin s-a mai aflat si in trecut in apropiere de o functie similara. Mai exact, acesta a fost propus ca ministru al Sanatatii, in Guvernul Ciolos, dar aceasta decizie nu a fost niciodata confirmata, fiind ulterior retrasa. Pe final de 2019, cel .

Razvan Botezatu face primele declaratii dupa ce le-a aratat tuturor verigheta. Cine este iubitul fostului prezentator de la Antena Stars

Razvan Botezatu vine cu detalii bomba, dupa ce acesta le-a aratat tuturor fanilor sai inelul de logodna. Ce spune fostul prezentator de televiziune despre cele petrecute dupa recunoasterea orientarii sale, dupa decizia de a se muta in Germania, dar si despre cel care-i va fi sot? Razvan Botezatu, detalii despre logodnicul sau Razvan Botezatu si-a .

Ce bolid conduce Elena Udrea, dupa ce s-a intors in Romania. Cine este femeia care o insoteste pas cu pas

Perioada petrecuta in Costa Rica, unde a fost si inchisa, a facut-o pe Elena Udrea sa isi traiasca acum viata in liniste si armonie, insa, cum obiceiurile vechi nu mor niciodata, viata de lux trebuie sa continue. Ce bolid conduce Elena Udrea, dupa ce s-a intors in Romania? Fostul ministru a fost surprins de fotoreporteri .

Un fost concurent de la Chefi la Cutite da cartile pe fata: Nu stie sa tina o echipa. Cine este cel mai bun jurat de la Antena 1

Un fost concurent de la Chefi la Cutite face dezvaluiri din culisele show-ului culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. A vrut sa intre in echipa lui chef Florin Dumitrescu, dar a ajuns la chef Catalin Scarlatescu. Alfred Ionut Olteanu, alias Alpha, ne-a povestit cum sunt cei doi maestri bucatari in spatele camerelor, dar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )