Libnet.ro
UNICEF

15:00

in disputa SUA v. Iran, atacatorii cibernetici din Iran si Orientul Mijlociu fac overtime

Playtech Playtech,
in disputa SUA v. Iran, atacatorii cibernetici din Iran si Orientul Mijlociu fac overtime

Inceputul anului a venit cu tensiuni intre Iran si Statele Unite ale Americii. Coincidenta sau nu, specialisti in securitate cibernetica anunta acum ca activitatea gruparilor de hacking. continuă pe Playtech

MIRCEA GEOANA: Situatia din Orientul Mijlociu ramane in continuare complicata

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a explicat, luni seara, ca situatia din Orientul Mijlociu este in continuare complicata, dar a dat asigurari ca nu exista riscuri pentru Romania si pentru Europa, nivelul de alertare fiind unul minimal.

Secretarul general adjunct al NATO crede ca momentul de risc maxim din Orientul Mijlociu a fost depasit. Geoana: Nivelul de alertare pentru Romania si pentru Europa nu a crescut nicio secunda

Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, considera ca momentul de risc maxim din Orientul Mijlociu a fost depasit, dar ca trebuie sa ramanem vigilenti. Oficialul Aliantei a facut aceasta.

Orange a facut inca un pas spre listarea activitatilor din Orientul Mijlociu si Africa

Cel mai mare grup francez de telecomunicatii, Orange SA, a anuntat, saptamana trecuta, reorganizarea activitatilor sale din Orientul Mijlociu si Africa intr-o singura entitate, operatiune care deschide calea catre o posibila listare, tranzactie ce i-ar aduce fondurile necesare pentru investitii in expansiunea externa, conform Reuters.

Mircea Geoana: Situatia din Orientul Mijlociu ramane in continuare complicata

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a explicat ca situatia din Orientul Mijlociu este in continuare complicata, dar a dat asigurari ca nu exista riscuri pentru Romania si pentru Europa, nivelul de alertare fiind unul minimal.

Angela Merkel si Vladimir Putin, intalnire la Moscova pentru a discuta despre criza din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin s-au intalnit sambata, la Moscova, pentru a discuta despre actuala criza din Orientul Mijlociu, transmite DPA.

Angela Merkel si Vladimir Putin, discutii la Moscova despre criza din Orientul Mijlociu. Ce spune cancelarul german despre doborarea avionului ucrainean

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel s-au intalnit, sambata, la Moscova, pentru a discuta despre criza din Orientul Mijlociu. La finalul discutiilor care s-au axat mai ales .

SONICWALL: Activitatea gruparilor cibernetice din Iran si Orientul Mijlociu s-a intensificat

SonicWall avertizeaza asupra intensificarii activitatii cibernetice periculoase, originara din zona Orientului Mijlociu. in doar o saptamana, a identificat aparitia si raspandirea troianului ZeroClear, informeaza un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Opiniile expertilor privind Orientul Mijlociu si intalnirea ministrilor de Externe la Bruxelles

Ellie Geranmayeh: Europa nu isi poate permite sa absoarba costurile unui conflict extins in Orientul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )