Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, in atentia DNA din cauza conturilor bancare. imi caut casa in Grecia! Nu mai pot!

Playtech Playtech,
Gigi Becali, in atentia DNA din cauza conturilor bancare. imi caut casa in Grecia! Nu mai pot!

Gigi Becali este in atentia Directiei Nationale Anticoruptie! Cunoscutul afacerist trebuie sa-si explice tranzactiile. Furios de cerintele fara temei ale autoritatilor, sustine ca doreste sa plece definitiv din Romania. Gigi Becali, in atentia DNA! Noi tensiuni pentru familia lui Becali! Latifundiarul a fost nevoit de curand sa-si mute toate conturile, inclusiv ale familiei, la alte . continuă pe Playtech

Gigi Becali ameninta ca pleaca din Romania: Sunt hartuit! Banca mi-a zis sa-mi scot banii din conturi

Gigi Becali este extrem de suparat dupa ce banca la care isi tine banii l-a anuntat sa-i mute pentru ca trebuie sa faca raport la DNA pentru fiecare tranzactie a latifundiarului.

Gigi Becali, razboi deschis cu un procuror DNA: Ma sicaneaza la banci. Ce vreti de la mine?

Gigi Becali acuza un procuror DNA de sicanare, dupa mai multe presiuni pe care le-ar exercita asupra bancii la care latifundiarul din Pipera si familia sa au deschise mai multe conturi.

Gigi Becali, razboi deschis cu un procuror DNA: Ma sicaneaza la banci. Ce vreti de la mine?

Gigi Becali acuza un procuror DNA de sicanare, dupa mai multe presiuni pe care le-ar exercita asupra bancii la care latifundiarul din Pipera si familia sa au deschise mai multe conturi.

Gigi Becali in vizorul DNA! Conturile patronului de la FCSB puse sub urmarire

Patronul FCSB are din nou probleme cu justitia si este lovit acolo unde il doare cel mai tare, la capitolul financiar.

Gigi Becali: Bancile din Romania nu vor sa-mi tina banii in cont. Nici nu mai stii ce sa faci. Banii nu-i duc decat intr-o tara ortodoxa

Gigi Becali a afirmat la Antena 3 ca a fost anuntat ca bancile din Romania nu vor sa-i mai tina banii in cont nici lui, nici celor din familia sa.

Gigi Becali se plange ca nu mai poate plati salariile medicilor de la clinica sa

Gigi Becali se plange ca nu mai poate sa plateasca salariile medicilor din clinica pe care a infiintat-o, in 2017, pentru tratarea bolnavilor cu cancer.

Gigi Becali despre jucatorii sai: Nu sunt pregatiti si de asta le este frica. Si-a luat gandul de la titlu

FCSB are doua infrangeri in primele patru meciuri din 2020, iar Gigi Becali spune ca lipsa de pregatire afecteaza jocul echipei.

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

inca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 1.873 Seful OMS: Se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri

Autoritatile de sanatate din China au raportat ca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului, luni. Bilantul global al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1. 873, scrie CNN. Numarul de cazuri confirmate cu noul coronavirus, la nivel global, este acum 73. 243, potrivit Mediafax. Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat, luni, la Geneva, ca potrivit ultimelor date, numarul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19 a inceput sa scada in China.

Lista scolilor si gradinitelor inchise integral sau partial din cauza gripei. 2.233 de elevi sunt afectati

Aproximativ 50 de scoli si gradinite din toata tara au cursurile suspendate partial din cauza gripei, anunta Ministerul Educatiei si Cercetarii, 2. 233 de elevi fiind afectati din aceasta cauza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )