Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima rafuiala a cuplurilor din casa Puterea Dragostei! Care este marul discordiei de data asta?

Playtech Playtech,
Prima rafuiala a cuplurilor din casa Puterea Dragostei! Care este marul discordiei de data asta?

Prima cearta intre cupluri a avut loc! Cine condamna pe cine si unde spun colegii de platou ca este dragostea mai mare? Puterea Dragostei paraseste din nou zona de liniste si surprinde acuzatii extrem de grave. Puterea Dragostei: Prima rafuiala a cuplurilor Noi tensiuni in casa Puterea Dragostei. Dupa ce s-a trecut rapid cu vederea . continuă pe Playtech

Cine este si cu ce se ocupa Andreea in viata reala, blonda de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a dat startul sezonului 2 Puterea Dragostei. Cine sunt concurentii din sezonul 2 de la Puterea Dragostei Noul sezon Puterea Dragostei a inceput iar fanii au aflat cine sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu. Andreea, blonda de la Puterea Dragostei cine este si cu ce se ocupa Andreea .

Tensiunea a ajuns la cote maxime la Puterea Dragostei! Andreea Mantea a cerut descalificarea unei concurente

Scandal fara precedent intre concurentele de la Puterea Dragostei! Fetele nu au mai putut sa se controleze, iar Andreea Mantea a fost nevoita sa ia masuri drastice in ceea ce o priveste pe una dintre ele. Scandal la Puterea Dragostei! O concurenta a fost eliminata pentru moment Totul a pornit de la notorietate. Jador si .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 26 ianuarie

Emisiunea Puterea dragosteide pe Kanal D este difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de duminica 26 ianuarie Conflict violent .

Unde lucra Roxana Buzoiu, tipa fara inhibitii de la Puterea Dragostei, inainte sa apara in emisiunea de pe Kanal D

Ce meserie incredibila are Roxana de la Puterea dragostei. Are specializarea de tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii. Cu toate acestea, meseria de baza a Roxanei este alta. in 2017, ea absolvit Liceul Tehnologic A. Cuza din Slobozia, cu specializarea tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii. Pentru ca este o meserie practicata de barbati, Roxanei .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 25 ianuarie

Emisiunea Puterea dragosteide pe Kanal D este difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 25 ianuarie Concurentele de .

Subiectele zilei: Cum s-a vazut celebrarea Unirii Principatelor de la Iasi; Drama cuplurilor nevoite sa mearga in strainatate pentru a face copii, din cauza unei legi care ii sperie pe medici; Niciunul dintre presedintii si premierii Romaniei dupa `89 nu

Mica Unire la pret mare: din 280. 000 de euro, Primaria Sectorului 5 putea imparti icre negre si sampanie. A dat tot fasole, carnati si play-back. Sondaj. PNL a devansat Alianta USR-PLUS in Bucuresti. PSD, spre prapastie.

Cursuri suspendate in mai multe unitati scolare din Bucuresti! Lista scolilor care se inchid

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucurestia anuntat marti ca si la alte unitati de invatamant din Capitala vor fi suspendate partial cursurile, din cauza gripei.

Unul din artistii Filarmonicii Timisoara, care a concertat in China, a fost internat cu febra la spital

Unul dintre membrii Filarmonicii Banatul din Timisoara, care au concertat in cadrul unui turneu de 40 de zile in orasul chinez Wuhan si s-au intors recent in tara, a fost internat cu febra la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )