Libnet.ro
UNICEF

13:15

Soc inainte de marea finala de la Puterea Dragostei. Bianca Comanici, tradata de cea mai buna prietena

Playtech Playtech,
Soc inainte de marea finala de la Puterea Dragostei. Bianca Comanici, tradata de cea mai buna prietena

Marea finala a emisiunii Puterea Dragostei se apropie cu pasi repezi. Printre miscarile de trupe care se pregatesc, dar de aceasta data nu in secret, se numara si o rocada. Manuela Oprisor nu o sustine pe Bianca Comanici, prietena sa din competitie: Pentru finala aceasta, eu o votez pe Tensiuni inainte de marea finala de . continuă pe Playtech

Bianca de la Puterea Dragostei a spus tot. Dezvaluirea neasteptata despre relatia cu Livian

Bianca de la Puterea Dragostei vine cu dezvaluiri despre relatia controversata pe care o are cu Livian. Ce se intampla intre cei doi tineri si ce i-a unit pana acum? Bianca de la Puterea Dragostei, despre relatia cu Livian Una dintre cele mai controversata povesti de iubire de la Puterea Dragostei a fost cea care .

Va amintiti de Raluca Marina, Plusica de la Puterea Dragostei? Iata cum a ajuns sa arate acum FOTO

V-o mai amintiti pe Plusica, de la Puterea Dragostei? A facut istorie la emisiunea de la Kanal D, unde a fost una dintre cele mai indragite concurente. Formele ei au facut sa viseze multi tineri, dar recent aceasta s-a transformat pur si simplu. A devenit chiar si influencer! Plusica, de la Puterea Dragostei, arata mai .

Detalii de ultima ora despre bataia dintre Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu. Ce s-a intamplat imediat dupa incident

Ce s-a intamplat, de fapt, in clubul de fite in care s-au aflat Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu? Detalii despre evenimentul care a trezit nenumarate intrebari in randul cunoscutilor celor doua femei. Detalii despre bataia dintre Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu Un eveniment controversat a cuprins scena mondena in .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 19 iulie

La finalul acestei luni, emisiunea matrimoniala Puterea Dragostei, de la Kanal D, prezentata de catre Andreea Mantea, se apropie de sfarsit. Tensiunile isi spun cuvantul, concurentii avand emotii din ce in ce mai mari. Urmariti editia incendiara de duminica, 19 iulie, pentru a vedea cine va parasi competitia. Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D .

De ce a plecat, de fapt, Andreea Mantea de la Puterea Dragostei. Asta este motivul adevarat

De curand, Andreea Mantea a anuntat ca renunta la emisunea pe care o prezinta de ani buni, si anume Puterea Dragistei, dar fara a spune clar care sunt motivele pentru care a luat aceasta decizie. De ce a plecat, de fapt, Andreea Mantea de la Puterea Dragostei Andreea Mantea a devenit celebra in urma cu .

Scandalurile se tin lant la Puterea Dragostei. Adrian Iancu, dezvaluiri de ultima ora

Adrian Iancu a fost unul dintre cele mai vizibile personaje de la Puterea Dragostei din cauza infruntarilor pe care le-a avut cu Jador si Bogdan Mocanu, concurenti populari ai show-ului de la Kanal D. Disputele, ajunse in emisiune pe punctul de a se transforma in agresiuni, au continuat si in spatele camerelor de luat vederi.

Ella de la Puterea Dragostei, decizie surpriza. Ce se va intampla la emisiune

Ella a primit o noua propunere de la producatori. Se pare ca fanii ei nu se vor dezlipi curand de televizoare, pentru ca bruneta o sa mai aiba posibilitatea sa se bucure de celebritate. Ella, propunere de nerefuzat din partea producatorilor de la Puterea Dragostei Una dintre cele mai iubite concurente se pare ca isi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )