Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ultima ora. Scandal urias intre medicul Monica Pop si Virgil Musta: Asta este o incitare a pacientilor care au Covid ca sa nu mai vina la spital

Playtech Playtech,
Ultima ora. Scandal urias intre medicul Monica Pop si Virgil Musta: Asta este o incitare a pacientilor care au Covid ca sa nu mai vina la spital

Pandemia de COVID-19 creeaza tensiuni si in sectorul medical, acolo unde doctorii nu mai fata crizei sanitare. Cadrele medicale trag un semnal de alarma vizavi de situatia ingrijoratoare care exista in spitale si fac un apel catre cetateni pentru a preveni un blocaj iminent in vederea tratarii pacientilor cu COVID-19, dar si cu alte boli . continuă pe Playtech

Ce spune medicul Monica Pop despre bolnavii de COVID care refuza internarea: Toti mint si inseala?! E o mare jignire!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, spune ca persoanele bolnave de COVID care refuza externarea nu trebuie desconsiderate si este o jignire sa spunem ca ei ii vor imbolnavi si pe altii.

Monica Pop tuna si fulgera dupa adoptarea legii privind izolarea si carantinarea: Unicii prosti ai Planetei?Dovada de neincredere si lipsire de libertate!!

Medicul oftalmolog, Monica Pop, si-a exprimat dezacordul total privind noua lege a izolarii si carantinei. Aceasta considera ca aceste masuri stricte sunt luate pe fondul neincrederii fata de cetateni si al dorintei de impunere din partea autoritatilor. Monica Pop, revoltata de legea carantinei si izolarii Celebrul medic, Monica Pop, se arata extrem de revoltata de .

Neasteptat! Cum arata si ce job are fiica celebrului medic Monica Pop. Castiga mai bine decat mama ei

Medicul oftalmolog Monica Pop are o fiica foarte simpatica pe nume Letitia, in varsta de 32 de ani, care anul trecut a devenit mama pentru prima data. Letitia este profesoara de limba franceza, insa, desi nu a ales profesia mamei, i-a mostenit dragostea pentru animale.

Monica Pop pune tunurile pe Guvern: Eu nu am inteles cum se face raportarea, de maine pana azi sunt atatia pozitivi...

Monica Pop trage un semnal de alarma guvernantilor cu privire la gestionarea crizei de coronavirus. Doctorul le transmite reprezentantilor Executivului ca omul nu poate fi obligat sa ia un tratament, ci doar convins.

Scandal urias la summitul UE. Franta, gest socant. Ce s-a intamplat si ce face Romania

La reuniunea sefilor de stat si de guvern de la Bruxelles, dedicata planului de relansare economica a Uniunii Europene, presedintele francez Emmanuel Macron a avut un comportament cel putin neobisnuit. Nu doar ca a suspendat dineul, denuntand reaua vointa a unora dintre omologii sai, ci a facut un gest care i-a socat pe cei prezenti.

TikTok a luat decizia. Sefii chinezi, veste de ultima ora

Spre finele anului 2019, un nou fenomen lua amploare si am putea spune, la fel de usor, ca a luat nastere o noua generatie, generatia TikTok. Unde va fi stabilit sediul central al companiei si ce hotarari a luat conducerea, aflati in paragrafele urmatoare. Conducerea TikTok este decisa Un nou fenomen a luat amploare, la .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

GCS, precizari de ultima ora: Aproape 10.400 de persoane au fost confirmate cu COVID-19 in Romania, intre 2 si 20 iulie Ce spune despre absenta instrumentelor legislative

Grupul de Comunicare Strategica a facut, luni seara, o serie de precizari cu privire la evolutia epidemiei de coronavirus in Romania. Autoritatile noteaza ca, intre 2 si 20 iulie, 10. 393 de persoane au fost.

ULTIMA ORA. Vama Veche ar putea fi carantinata? Anuntul transant facut de Raed Arafat

Centrul de comanda coordonat de Raed Arafat a facut o analiza in care au fost cuprinze toate localitatile care au cel putin un caz de COVID raportat in decurs de 14 zile. Iar rezultatul analizei este socant: in ultima ca virusul s-a raspandit in Romania.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a facut luni declaratii dupa cresterea alarmanta a numarului de cazuri din ultima vreme. Acesta sustine ca nu se doreste impunerea unor noi masuri de restrictie, insa este important ca populatia sa respecte regulile impuse de autoritati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )