Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dragnea te lumineaza cu noi detalii despre tentativa de asasinat

Playtech Playtech,
Dragnea te lumineaza cu noi detalii despre tentativa de asasinat

Presupusa tentativa de asasinat asupra lui Dragnea a fost desfiintata de autoritati si a amuzat o tara intreaga, dar liderul PSD continua sa ofere detalii la Antena 3 pe marginea subiectului. Marti seara, pe 21 august 2018, Liviu Dragnea a fost prezent in studioul Antena 3 pentru a ne servi o teorie a conspiratiei cu []. continuă pe Playtech

Dragnea da noi detalii despre tentativa de asasinare: Patru indivizi mi-au facut semn cu degetul la gat, ulterior mi-au blocat masina. Soros nu e implicat!

Liviu Dragnea a revenit miercuri cu noi detalii despre tentativa de asasinare despre care s-a plans marti seara. Acesta a vorbit despre patru indivizi care mai intai s-au uitat urat la el si s-au apropriat.

Liviu Dragnea, detalii despre tentativa de asasinat: Au incercat sa ma blocheze pe o straduta, voiau sa imi deschida usile de la masina

Liviu Dragnea vine cu detalii despre tentativa de asasinat, anuntata marti, in emisiunea Alessandrei Stoicescu. Am aflat de la mine. O sa va spun mai pe larg, cateva detalii. La cateva zile dupa.

Noi detalii despre crima comisa de un cantaret bisericesc: si-a batut si incendiat sotia chiar inaintea nuntii fiicei lor

Satenii din comuna Ciortesti sunt in stare de soc dupa ce dascalul bisericii din localitate si-a ucis cu sange rece sotia.

Liviu Dragnea explica de ce NU a depus plangere penala pe numele asasinilor: Nu am incredere in Parchet!

Liviu Dragnea a revenit miercuri cu noi detalii despre tentativa de asasinare despre care a vorbit marti seara la Antena 3. Presedintele PSD afirma ca nu a depus plangere penala pe numele asasinilor pentru.

Vicepresedinte ALDE, despre tentativa de asasinat: Dragnea, de la un timp, se uita inapoi si vede lucruri

Fostul ministru al Energiei din partea ALDE, Toma Petcu, sustine ca tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea trebuie tratata cu maxima seriozitate pentru ca nu este posibil ca un om care are in mana.

Liviu Dragnea, despre tentativa de asasinat: Sa fie foarte clar, nu cred ca Soros are vreo implicare

Liderul PSD Liviu Dragnea a venit cu precizari, dupa ce a dezvaluit in spatiul public ca anul trecut a existat o incercare de asasinare a sa. Desi nu a indicat cine ar fi implicat, mai multe voci au afirmat ca.

Declaratiile lui Dragnea despre tentativa de asasinat, o incercare jalnica de a-l copia pe dictatorul venezuelean, Nicolas Maduro (VIDEO)

Liviu Dragnea se afla din nou in centrul atentiei. Dupa zece zile in care a disparut pur si simplu din spatiul public, in contextul valului de controverse aparut dupa violentele de la protestul din Piata.

Ambasada Suediei la Bucuresi rade de Liviu Dragnea: Cinci conspiratori si o tentativa de asasinat la opera (FOTO)

Povestea conspirationista a lui Liviu Dragnea cu cei patru straini care au vrut sa il asasineze facandu-i semne intr-un restaurant si blocandu-l cu masina in trafic a ajuns si in atentia ambasada Suediei.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )