Libnet.ro
UNICEF

17:45

Alexandru Trandafir a murit. Ce spunea Teo despre fostul ei sot. Declaratia emotionanta a prezentatoarei de la Kanal D

Playtech Playtech,
Alexandru Trandafir a murit. Ce spunea Teo despre fostul ei sot. Declaratia emotionanta a prezentatoarei de la Kanal D

Alexandru Trandafir, fostul sot al lui Teo Trandafir, a murit. Prezentatoarea de televiziune de la Kanal D a facut o declaratie emotionanta despre relatia cu el, in urma cu ceva timp. Alexandru Trandafir a murit Teo Trandafir are numai cuvinte de bine despre cel care i-a fost sot in perioada 1990-1996. Aceasra l-a descris ca . continuă pe Playtech

Fostul sot al lui Teo Trandafir, nunta la indigo. Cine este actuala sotie si cand s-au casatorit FOTO

Fostul sot al lui Teo se pare ca a gasit o reteta perfecta in ceea ce priveste casatoria. Barbatul si-a refacut viata, dar a pastrat cateva detalii din mariajul precedent. Cum arata actuala sotie a sa si cum a reusit sa aiba parte de o nunta la indigo? Fostul sot al lui Teo, nunta la .

Anuntul care a creat confuzie. Cine este barbatul care a murit astazi

Confuzie si fake news. Cine este barbatul care a murit astazi? Nu este vorba despre sotul lui Teo Trandafir. Anuntul care a creat confuzie. Cine este barbatul care a murit astazi UPDATE: Fake news. Alexandru Trandafir, fostul sot al lui Teo Trandafir, nu a incetat din viata. Cel care a trecut in nefiinta a fost .

Tragedie pentru Teo Trandafir! A MURIT FULGERATOR! Lasa un gol imens in sufletul vedetei

Alexandru Trandafir, fostul sot a lui Teo Trandafir a incetat din viata, joi,potrivit unei informatii din interiorul companiei Tarom unde acesta era pilot.

Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir. Ce i-a spus fostul socru chiar inainte sa divorteze

Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir. Prezentatoarea tv a fost casatorita cu acesta intre anii 1990-1996, iar jurnalista i-a pastrat numele. Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir Alexandru Trandafir si Teo au ramas prieteni buni, chiar si dupa divort. Cei doi au avut o relatie extrem de apropiata, ba .

Ce salariu incaseaza Teo Trandafir pentru emisiunea Teo Show. Le-a depasit pe toate vedetele Kanal D

Teo Trandafir este una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din Romania si cea mai bine platita de la Kanal D. Alaturi de Bursucu, prezinta emisiunea Teo Show, de luni pana joi la ora 15:00, una dintre cele mai urmarite emisiuni. Teo Trandafir incaseaza un salariu urias la Kanal D in legatura cu banii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )