Libnet.ro
UNICEF

11:30

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu, cearta din cauza Andreei Balan: E oribila!

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu si Raluca Badulescu, cearta din cauza Andreei Balan: E oribila!

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu au luat la ochi tinutele vedetelor, la emisiunea Teo Show de la Kanal D. Cea care a intrat in colimatorul lor a fost nimeni alta decat Andreei Balan, a carei tinuta i-a facut sa se certe in platou pe juratii de la Bravo, ai stil! Celebrities. Catalin Botezatu si Raluca . continuă pe Playtech

Cutremur monden! CATALIN BOTEZATU a facut GESTUL EXTREM! Nu a mai suportat durerea...

Surpriza totala pentru fanii lui Catalin Botezatu. CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC GALERIE FOTO) Designerul a luat o decizie importanta.

Andreea Tonciu, rochie de 6.000 de euro, la Bravo, ai Stil. Catalin Botezatu nu a mai putut rezista la masa juriului

Nici nu a inceput bine show-ul la Kanal D, ca deja avem parte de scandaluri intre concurente. Andreea Tonciu si Maria Ilioiu au continuat sa se atace una pe cealalta la Bravo, ai stil! Celebrites. in show-ul prezentat de Ilinca Vandici, fosta ispita de la Insula Iubirii si -a adus pana si cartea cu vraji .

Fermierii trag un semnal de alarma. Consecinte grave din cauza secetei

Fermieri sunt disperati. Productiile agricole sunt in mare pericol, anul acesta, din cauza lipsei unui element important: apa. Din cauza absentei zapezii din iarna si a temperaturilor ridicate pentru acest sezon, culturile de cereale si oleaginoase au fost cele mai afectate. Dupa cum spun fermierii este vorba despre o criza severa de apa, potrivit Ziarului .

Al saselea deces din cauza gripei: Un barbat a murit la Spitalul din Bistrita

Un barbat din Bistrita a murit, luni, din cauza gripei, potrivit presei locale. Acesta este al saselea deces din acest sezon din cauza virusului gripal. Barbatul, in varsta de 67 de ani, a murit la secti.

Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China, din cauza Coronavirusului

O companie aeriana extrem de cunoscuta suspenda toate zborurile catre China, pentru a opri raspandirea cu coronavirus. Nu se stie pentru cat timp este mentinuta aceasta masura drastica. Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China British Airways anunta ca a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie si China datorita epidemiei cu coronavirus .

MINISTERUL EDUCATIEI: Numarul scolilor inchise din cauza gripei, in crestere

Ministerul Educatiei a transmis, miercuri, ca numarul unitatilor de invatamant inchise partial din cauza gripei sezoniere este in crestere, fiind afectati peste 3. 700 de elevi.

Un copil de 11 ani a murit din cauza gripei. Este al noualea deces provocat de acest virus

A crescut numarul persoanelor decedate din cauza gripei. Pana acum, au fost confirmate noua decese in Romania.

Un copil de 11 luni a murit din cauza gripei. Este al noualea deces provocat de acest virus

A crescut numarul persoanelor decedate din cauza gripei. Pana acum, au fost confirmate noua decese in Romania.

Cristina Siscanu a ajuns la depresie, din cauza esecurilor profesionale. Ce a facut Madalin Ionescu

Cristina Siscanu a revenit in tara de la Survivor Romania. ASta dupa ce colegii au propus-o spre eliminare, alaturi de Elena Ionescu si Asiana Peng. Sotia lui Madalin Ionescu a publicat pe Instagram un clip, in care a vorbit despre experienta traita in Republica Dominicana. A facut referire la disputele avute de-a lungul show-ului. Cristina .

Sfarsit de drum pentru Suzuki Jimny: modelul va fi comercializat in cantitati foarte limitate in 2020 din cauza emisiilor prea mari

Suzuki Jimny va fi comercializat in Europa doar in cantitati foarte limitate in 2020 si cel mai probabil va fi eliminat din gama incepand de anul viitor din cauza emisiilor prea mari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )