Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir. Ce i-a spus fostul socru chiar inainte sa divorteze

Playtech Playtech,
Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir. Ce i-a spus fostul socru chiar inainte sa divorteze

Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir. Prezentatoarea tv a fost casatorita cu acesta intre anii 1990-1996, iar jurnalista i-a pastrat numele. Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir Alexandru Trandafir si Teo au ramas prieteni buni, chiar si dupa divort. Cei doi au avut o relatie extrem de apropiata, ba . continuă pe Playtech

Cine a fost primul sot al lui Teo Trandafir. Era prieten la catarama cu Adrian Iovan

Teo Trandafir a facut o declaratie cat se poate de emotionanta despre primul ei partener. Alexandru Trandafir a fost de meserie pilot aviatic si era prieten la catarama cu Adrian Iovan, care a sfarsit in mod tragic, in accidentul aviatic din Apuseni, in urma cu cativa ani. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvaluit detalii .

Tragedie pentru Teo Trandafir! A MURIT FULGERATOR! Lasa un gol imens in sufletul vedetei

Alexandru Trandafir, fostul sot a lui Teo Trandafir a incetat din viata, joi,potrivit unei informatii din interiorul companiei Tarom unde acesta era pilot.

Ce salariu incaseaza Teo Trandafir pentru emisiunea Teo Show. Le-a depasit pe toate vedetele Kanal D

Teo Trandafir este una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din Romania si cea mai bine platita de la Kanal D. Alaturi de Bursucu, prezinta emisiunea Teo Show, de luni pana joi la ora 15:00, una dintre cele mai urmarite emisiuni. Teo Trandafir incaseaza un salariu urias la Kanal D in legatura cu banii .

Ce a postat Teo Trandafir, cu cateva ore inainte sa moara fostul ei sot. A dat o veste uriasa

Teo Trandafir a postat un mesaj pe Instagram, chiar cu cateva ore inainte ca fostul ei sot sa moara. Prezentatoarea de televiziune a dat o veste uriasa, iar fanii s-au inghesuit sa o felicite imediat. Ce a postat Teo Trandafir, cu cateva ore inainte sa moara fostul ei sot Teo Trandafir le-a facut internautilor o .

Veste uriasa pentru Teo Trandafir. Cum arata noua casa in care s-a mutat prezentatoarea de la Kanal D

Teo Trandafir a postat un mesaj pe Instagram, chiar astazi. Prezentatoarea de televiziune a dat o veste uriasa, iar fanii s-au inghesuit sa o felicite imediat. Ce a postat Teo Trandafir, dupa ce a stat multa vreme in chirie cu fiica ei Teo Trandafir le-a facut internautilor o marturisire, si anume, ca s-a mutat in .

CUTREMUR MONDEN! TEO TRANDAFIR a facut anuntul: De maine ne mutam impreuna! MIRCEA BADEA e ULUIT

Celebra prezentatoare Teo Trandafir este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECELANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO.

Fostul sot al lui Teo Trandafir, nunta la indigo. Cine este actuala sotie si cand s-au casatorit FOTO

Fostul sot al lui Teo se pare ca a gasit o reteta perfecta in ceea ce priveste casatoria. Barbatul si-a refacut viata, dar a pastrat cateva detalii din mariajul precedent. Cum arata actuala sotie a sa si cum a reusit sa aiba parte de o nunta la indigo? Fostul sot al lui Teo, nunta la .

Incendiar! TEO TRANDAFIR, prinsa in fapt cu GABRIEL COTABITA! L-a apucat de brat si...Bursucu, iN STARE DE SOC (FOTO)

Celebra prezentatoare Teo Trandafir si-a luat prin surprindere fanii in urma cu o luna dupa ce a publicat o fotografie in care apare alaturi de Bursucu si doi dintre cei mai iubiti cantareti , Gabriel.

CUTREMUR MONDEN! Teo Trandafir a CEDAT! Detalii dramatice din sala de operatie! Bursucu e iN STARE DE SOC

Celebra prezentatoare Teo Trandafir a viorbit deschis despre una dintre cele mai importante decizii pe care a luat-o in viata, decizia de micsorare a stomacului. Vedeta a precizat ca aceasta a fost una dintre cele.

S-A AFLAT! Cati BANI face TEO TRADAFIR la KANAL D! ESTE CEA MAI BINE PLATITA VEDETA?

Teo Trandafir este o femeie cu o vasta experienta in televiziune, iar zvonurile privind salariul pe care il primeste la Kanal D a fost intotdeauna una dintre curiozitatile fanilor. Cu cat este platita vedeta.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )