Libnet.ro
UNICEF

12:45

Anuntul care a creat confuzie. Cine este barbatul care a murit astazi

Playtech Playtech,
Anuntul care a creat confuzie. Cine este barbatul care a murit astazi

Confuzie si fake news. Cine este barbatul care a murit astazi? Nu este vorba despre sotul lui Teo Trandafir. Anuntul care a creat confuzie. Cine este barbatul care a murit astazi UPDATE: Fake news. Alexandru Trandafir, fostul sot al lui Teo Trandafir, nu a incetat din viata. Cel care a trecut in nefiinta a fost . continuă pe Playtech

Cine este barbatul care a stat de vorba peste 60 de ore cu Gheorghe Dinca. Ce a marturisit criminalul de la Caracal in fata lui

Ramificatiile cazului Caracal se adancesc pe zi ce trece. De curand s-a aflat si ce a discutat Gheorghe Dinca, peste 60 de ore, cu barbatul care a reusit sa-l faca sa ofere detalii despre Alexandra si Luiza. Barbatul de 66 de ani a fost trimis in judecata, saptamana trecuta, pentru opt infractiuni. A reusit sa .

Cine este militarul care s-a sinucis in post, la Cluj-Napoca. Cum l-au gasit colegii

Barbatul care si-a pus capat zilelor, cand era pe post, la Cluj-Napoca, a fost descoperit de catre colegii sai. Militarul s-a sinucis intr-o garnizoana, iar identitatea sa a fost facuta publica, de catre autoritati. A fost deschisa si o ancheta in urma mortii sale, pentru a putea fi stabilit ce l-a detarminat pe militarul MApN .

Fostul sot al lui Teo Trandafir, nunta la indigo. Cine este actuala sotie si cand s-au casatorit FOTO

Fostul sot al lui Teo se pare ca a gasit o reteta perfecta in ceea ce priveste casatoria. Barbatul si-a refacut viata, dar a pastrat cateva detalii din mariajul precedent. Cum arata actuala sotie a sa si cum a reusit sa aiba parte de o nunta la indigo? Fostul sot al lui Teo, nunta la .

Cine este baiatul de la Glovo care l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga. Legatura teribila cu Cristi Borcea

Un angajat Glovo l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga! Cazul baiatului l-a lasat fara cuvinte pe cunoscutul actor, care a tras imediat un semnal de alarma pe retelele de socializare, dupa ce a vazut fotografii cu acesta in timpul serviciului. Cine este tanarul si care este legatura sa cu Cristi Borcea? Baiatul de la .

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Cine este Gami, mana dreapta a lui Selly de la 5GANG. Tot ce nu stiai despre liderii trupei care a cucerit Romania

5GANG este proiectul de pe Youtube cu un mare succes la tineri. Cinci vloggeri talentati: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit s-au unit pentru a scoate cateva piese care au la baza renumitul gen Trap, din ce in ce mai preferat de copii si nu numai. Gami Os mana dreapta a lui Selly de la .

Cine este femeia care i-a suflat iubitul Ginei Pistol. Formele ei i-au innebunit pe mai multi barbati din showbiz

Iubitul Ginei Pistol si partenera acestuia de viata au devenit parintii unui baietel, dupa ce tanara a ramas insarcinata. Cei doi s-au cunoscut la inceputul anului 2017, iar la scurt timp s-a aflat ca Alin Cocos va fi tatic, dar si ca relatia cu Gina Pistol fusese incheiata. in momentul de fata, prezentatoarea de la .

Cine este tanara ucisa si abandonata in masina iubitului, in Bacau. Avea o fetita de un an si jumatate

O tanara de 32 de ani a fost ucisa marti seara, 21 ianuarie, de catre concubinul ei. Fata a fost gasita fara suflare, intr-o masina, in zona unui canal din municipiul Bacau. Politistii il cauta pe barbat. Cine este tanara ucisa si abandonata in masina iubitului, in Bacau O tanara de 32 de ani a .

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care incaseaza cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Odata cu revenirea Stranger Thingspe 4 iulie, nu ne putem abtine sa ne uitam inapoi la cat a crescut seria de la o emisiune TV web cu numere moderate pana la un fenomen international plin de suflete. Aveti nevoie de dovezi?Aruncati o privire lasalariul sezonului 3Stranger Things. Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este .

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, tratament special din partea Adrianei

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el, motiv pentru care multi il invidiaza. Adriana a fost surprinsa zilele trecute in Bucuresti, in timp ce cobora dintr-o masina de lux si se indrepta spre o cofetarie de fite. Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el Adriana .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )