Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Playtech Playtech,
Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, . continuă pe Playtech

Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Decizie radicala, aflata dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Cel mai vechi institut de istorie din Romania implineste 100 de ani: Istoricii sunt si trebuie sa fie oameni ai cetatii

Institutul de Istorie George Baritiu din Cluj-Napoca al Academiei Romane va aniversa, in 2 februarie, 100 de ani de existenta. La Centenar, cercetatorii clujeni subliniaza rolul istoricilor in societate, care sunt si trebuie sa fie oameni ai cetatii, a caror expertiza poate fi folositoare pentru intreaga comunitate.

Un elicopter militar a dat foc unui parc national din Australia, aflat chiar langa capitala. Incendiul, cel mai mare din ultimii 16 ani din apropierea Canberrei (FOTO, VIDEO)

Un nou incendiu de amploare a izbuncit la periferia capitalei australiene, Canberra, chiar intr-un parc national, aparent din cauza unui elictoper militar, relateza The Guardian. Parcul National Namadgi are o.

Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare. Sportiva din Spania, in avantaj

Ce a spus Garbine Muguruza inaintea meciului cu Simona Halep de la Austrailian Open si ce s-a intamplat in meciurile din trecut. Cele doua s-au mai intalnit in trecut, iar bilantul meciurilor este favorabil sportivei din Spania. Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare Simona Halep 28 de ani) numarul 3 .

Simona Halep, dupa victoria cu Elise Mertens: Cred ca am facut cel mai bun meci de cand sunt aici

Simona Halep considera ca meciul cu Elise Mertens, din optimile Australian Open, a fost cel mai bun al sau de la actualul Grand Slam, subliniind ca va incerca sa ramana la fel de concentrata si pe viitor.

VIDEO Simona Halep stie unde a cedat meciul cu Garbine Muguruza: Doare mai tare sa pierzi astfel

Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat ca doare mai tare sa pierzi astfel, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza cu 7-68), 7-5, joi, la Melbourne, in semifinalele turneului Australian Open.

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

Simona Halep, in regim Terminator: victoria cu Anett Kontaveit e unica in palmaresul romancei in Grand Slam-uri

Simona Halep, locul trei in lume in acest moment, a trecut in mare viteza de Anett Kontaveit si de sferturile de finala de la Australian Open, 6-1, 6-1. Site-ul WTA a catalogat ce s-a intamplat pe Rod Laver Arena, miercuri dimineata, drept o lectie de tenis. Statistica ne arata ca aceasta a fost cea mai categorica victorie a carierei Simonei Halep in rundele finale din Grand Slam-uri, incepand cu faza sferturilor de finala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )