Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitatii au avut un soc cand au auzit suma

Playtech Playtech,
Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitatii au avut un soc cand au auzit suma

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale, Teodora, cu omul de afaceri Theodor Mihai Mincu. La evenimentul grandios au participat nu mai putin de 700 de invitati, petrecerea fiind organizata la Palatul Snagov. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale Gigi Becali a devenit socru mic, in weekendul ce . continuă pe Playtech

DigiSport: Fara precedent! Suma uriasa oferita de Gigi Becali la nunta fiicei sale

Gigi Becali 61 de ani) a fost in mare forma la nunta Theodorei cu Mihai Mincu, care a avut loc sambata noapte la Palatul Snagov. Latifundiarul din Pipera, care a monopolizat evenimentul pentru o ora, cand a cantat, nu s-a uitat la bani. Pe langa faptul ca toti cei 700 de invitati au avut parte de un meniu de cinci stele, Becali le-a pregatit mirilor si un cadou special.

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale Teodora. Darul de nunta le-a taiat rasuflarea nuntasilor

Gigi Becali a fost pentru prima oara socru mic, sambata, la nunta fiicei sale Teodora. Becali nu s-a uitat la bani si a cheltuit o avere, iar darul de nunta le-a taiat rasuflarea nuntasilor. Dupa ce a.

Suma colosala scoasa din buzunar de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale

Gigi Becali devine pentru prima data socru mic si scoate din buzunar o suma colosala pentru nunta fiicei sale, Teodora. La nunta Teodorei Becali cu Teodor Mihai Mincu, care va avea loc la Palatul.

VIDEO Becali s-a dat in stamba la nunta fiicei sale. Afaceristul a aruncat cu teancuri de bani in muzicanti si a dat bacsis fiecarui ospatar o mica avere

Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Theodor Mincu, un aroman dintr-o familie instarita.

Cati bani a strans la nunta fiica lui Gigi Becali. Teodora si Mihai Mincu isi pot cumpara 15 apartamente din dar

Sambata, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu Mihai Mincu. Invitatii au petrecut pana in zori, patronul FCSB a dansat ca in zilele bune, a plans de emotie la discursul fiicei si a impartit bani ospatarilor. Acum, evenimentul a ramas doar o amintire frumoasa, dar si unul in urma .

Barbatul care a facut scandal in fata casei lui Gigi Becali a ajuns in spital si are dosar penal

Unui barbat i s-a intocmit dosar penal pentru distrugere si tulburarea ordinii, dupa ce a facut scandal la casa lui Gigi Becali din Voluntari, unde erau primiti invitatii la nunta fiicei lui. Individul a ajuns la spital dupa ce ar fi lovit cu picioarele poarta imobilului.

Cadoul de nunta dat de Gigi Becali fiicei Theodora si ginerelui sau: ce suma impresionanta le-a oferit mirilor

Gigi Becali le-a oferit cadou de nunta fiicei lui cea mare, Theodora, in varsta de 24 de ani, si ginerelui sau, Mihai Theodor Mincu, un aroman dintr-o familie instarita, o suma impresionanta de bani.

Gigi Becali a cheltuit jumatate de milion de euro la nunta fiicei sale: Cum le-a impartit bani ospatarilor la finalul petrecerii(VIDEO)

Gigi Becali si-a vazut visul cu ochii. Teodora, fata lui cea mare, a imbracat rochia de mireasa. Latifundiarul a organizat o petrecere de pomina la Palatul Snagov cu 1000 de invitati. Becali nu s-a uitat.

Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta Theodorei. Ce a observat toata lumea la costumul lui

Distractie si voie buna la nunta Teodorei! Fiica lui Gigi Becali se marita azi, iar socrul mic nu putea sa se lase mai prejos si sa nu isi faca aparitia intr-o vestimentatie aparte. Cum s-a imbracat socrul mic? Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta fiicei sale, Teodora Mare petrecere, mare bairam in familia Becali! .

Alexandru Ciucu a creat patru costume de lux pentru Gigi Becali si ginerele sau

Gigi Becali se pregateste pentru una din cele mai speciale zile din ultimii ani: azi va avea loc nunta fiicei sale, Theodora, cu alesul ei, Mihai Mincu. Pentru acest eveniment special, Gigi Becali si ginerele au apelat la designerul Alexandru Ciucu pentru a le realiza la comanda costume de cea mai inalta calitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )