Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine este ginerele lui Gigi Becali. Sotul Teodorei l-a cucerit din prima pe patronul FCSB

Playtech Playtech,
Cine este ginerele lui Gigi Becali. Sotul Teodorei l-a cucerit din prima pe patronul FCSB

Nu ii merg prea bine lcururile pe plan sportiv, insa Gigi Becali are toate motivele sa fie fericit in plan personal. Fiica lui, Teodora, s-a casatorit cu Mihai Mincu, un tanar de 28 de ani. Patronul FCSB este foarte multumit de alegerea facuta de Teodora si are doar lucruri bune de spus despre ginerele sau. continuă pe Playtech

Fata lui Gigi Becali s-a casatorit. Teodora a avut numai invitati importanti la ceremonie

Fiica lui Gigi Becali s-a casatorit. Cununia civila a avut loc la un hotel de lux, iar invitati au fost numai unul si unul. Printre ei s-au numarat Giovani Becali, Teia Sponte, Lucian Becali si Gabriela Firea. Patronul FCSB a fost cel care a avut grija ca nunta sa iasa fix cum si-a dorit fiica .

Legatura lui Leonard Doroftei cu Gigi Becali, dupa ce s-a mutat in Canada. Cu ce se ocupa, de fapt, acolo

Leonard Doroftei a dezvaluit ca singurul lucru care l-ar fi tinut in Romania ar fi fost numirea in functia de presedinte al Federatiei Romane de Box FRB). Fostul campion mondial se afla in Canada, unde a plecat din cauza problemelor pe care le-a avut cu autoritatile din Ploiesti, in legatura cu afecerea sa. El lucreaza .

Cine este Vasile Cristian Lungu, parlamentarul PMP care a venit cu ambulanta pentru a vota la motiunea de cenzura

Dezbaterea motiunii de cenzura impotriva guvernului Dancila a inceput, joi, ora 10. Pana la votul propriu-zis, care incepe in jurul orelor 13. 00, ziua cea mare este marcata de un moment inconfortabil. Vasile Cristian Lungu, parlamentar PMP, a venit cu ambulanta pentru a-si exprima preferinta. Cine este Vasile Cristian Lungu, parlamentarul PMP care a .

Andreea Antonescu s-a cuplat cu fostul iubit al castigatoarei Bravo, ai Stil. Cine este Stefan Manolache

Andreea Antonescu a divortat in urma cu cateva luni. Jumatatea trupei Andre s-a cuplat cu fostul iubit al castigatoarei Bravo, ai stil, Stefan Manolache. Cine este babatul? Andreea Antonescu s-a cuplat cu Stefan Manolache, fostul iubit al castigatoarei Bravo, ai Stil Andreea Antonescu36 de ani) si Traian Spak s-au casatorit, in secret, in anul 2013, .

Cine este si cu ce se ocupa Alexandru Abagiu, concurentul din noul sezon Asia Expres

Alexandru Abagiu va fi concurent la Asia Expres! Vestea aceasta i-a mirat pe foarte multi din showbiz. Majoritatea echipelor care vor concura in sezonul ce mai are putin si apare pe micile ecrane au fost cu adevarat o surpriza. Nimeni nu s-ar fi gandit ca acestia ar spune da unei asemenea experiente. Cine este Alexandru .

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata. Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe matinalul de la Antena 1

Razvan Simion si-a gasit repede iubirea, acelasi lucru nu putem spune insa despre mama copiilor lui. Aceasta a asteptat 4 ani pana sa-si gaseasca alesul. Cu cine se iubeste acum fosta sotie a moderatorului de la Neatza? Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata Pentru fosta sotie a lui Razvan Simion se pare .

Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Viorica Dancila a declarat ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea daca ar castiga alegerile prezidentiale si ar fi numita in functia de presedinte al Romaniei, insa declaratia premierului nu a fost primita bine de toti social-democratii. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca el l-ar scoate pe Dragnea din inchisoare daca ar fi in .

Cine este romanca ucisa de un carusel in Germania, de fata cu iubitul ei. Avea doar 29 de ani

O romanca a murit lovita de un carusel in Germania, chiar sub ochii iubitului ei. Andrada avea 29 de ani si lucra in parcul de distractii de la Oktoberfest, in Potsdam. Tanara si iubitul ei verificau barele de siguranta ale caruselului in momentul in care acesta a pornit si a strivit-o. Iubitul ei, George, nu .

ZI MARE in familia lui Gigi Becali! Fata cea mare a latifundiarului SE MARITA! Cum s-a imbracat MIRESICA (GALERIE FOTO)

Zi mare in familia Becali! Teodora, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera, se casatoreste civil. VEZI AICI GALERIA FOTO Teodora Becali si Mihai Theodor Mincu vor spune joi cel mai hotarat.

ACCIDENT METROU. Cine este mecanicul metroului care a fost implicat in incidentul cumplit de miercuri dupa-amiaza. Detalii infioratoare

Detalii infioratoare ies la iveala despre cumplitul accidentcare a avut loc miercuri dupa-amiaza in statia 1 Mai. Mecanicul metroului se pare ca nu este la primul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )