Libnet.ro
UNICEF

17:15

Descoperire macabra la Targu Jiu. Marius si Teodora, doi tineri indragostiti, au fost gasiti morti. Ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Descoperire macabra la Targu Jiu. Marius si Teodora, doi tineri indragostiti, au fost gasiti morti. Ce s-a intamplat

Marius si Teodora au murit impreuna. Tinerii indragostiti au fost gasiti fara suflare in propria locuinta. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de mama fetei. Care sunt primele ipoteze ale mortii lor fulgeratoare? Doi tineri indragostiti din Targu Jiu au fost gasiti morti in locuinta lor Marius si Teodora erau tineri, indragostiti, abia se logodisera . continuă pe Playtech

Marius si Teodora, doi tineri indragostiti din Targu Jiu, au murit impreuna. Cum au fost gasiti in casa in care stateau cu chirie

Marius si Teodora, doi tineri logoditi din Targu Jiu, au fost gasiti morti, miercuri dimineata, in casa unde stateau cu chirie. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de mama fetei.

Tragedie in municipiul Targu Jiu: doi tineri au fost gasiti fara viata intr-un imobil

O adolescenta in varsta de 18 ani si un tanar de 20 de ani au fost gasiti decedati, in aceasta dimineata, intr-un imobil din municipiul Targu Jiu.

Cine erau tinerii gasiti morti intr-o locuinta din Targu Jiu: urmau sa se casatoreasca

Tinerii care au fost gasiti decedati in aceasta dimineata intr-un imobil din municipiul Targu Jiu erau elevi in ultimul an de liceu la Colegiul Tehnic Henri Coanda si erau logoditi.

TRAGEDIE in Targu-Jiu! Au murit intoxicati cu monoxid de carbon...

O tanara, in varsta de 18 ani, si prietenul ei, in varsta de 20 de ani, ambii din Targu-Jiu, judetul Gorj, s-au stins din viata, miercuri dimineata, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o so.

Autorul crimei ingrozitoare din Targu-Jiu, din noaptea de Revelion, a fost arestat preventiv

Un barbat a fost arestat preventiv in urma crimei ingrozitoare petrecute in Piata Centrala din Targu-Jiu, cu o zi inainte de noaptea de Revelion.

Descoperire macabra. Fostul contabil al Episcopiei Husilor, gasit spanzurat in locuinta sa din Iasi

Fostul contabil de la Episcopia Husilor, Marius Catalin Genes, s-a spazurat ieri, in locuinta sa, din municipiul Iasi. Trupul neinsufletit a fost descoperit ieri de un apropiat, care a sunat la 112.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )