Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gabriela Firea, invitat de onoare la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cei doi se judeca, insa, de cativa ani

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, invitat de onoare la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cei doi se judeca, insa, de cativa ani

Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a casatorit. Cununia civila a avut loc la un hotel de lux, iar invitati au fost numai unul si unul. in mod surprinzator, patronul FCSB a invitat-o chiar si pe Gabriela Firea cu care s-a judecat in instanta, la nunta fiicei sale, Teodora. Gabriela Firea, invitat de onoare . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, un nou atac la adresa fondatoarelor Daruieste Viata: Cele doua doamne fac campanie electorala politica unui candidat care doreste sa devina primar general

Gabriela Firea a mai lansat joi un atac la adresa lui Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, fondatoarele ONG-ului Daruieste Viata, acuzand ca acestea fac campanie unui candidat la Primaria Capitalei. Aceasta mai spune ca atacul la adresa ei pe Facebook, dupa ce a distribuit o postare injurioasa la adresa initiativei de a construi un spital din donatii pentru copiii bolnavi de cancer, este sponsorizata. Firea a mai declarat ca va candida din nou, la alegerile de anul viitor, pentru un nou mandat de primar general.

Gabriela Firea, lamuriri despre declaratiile referitoare la Liviu Dragnea: Viata va dovedi asta

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a adus mai multe explicatii referitoare la ultimele sale declaratii legate de Liviu Dragnea, fostul presedinte al social-democratilor. in aceasta saptamana,.

Gabriela Firea raspunde ultimelor acuzatii legate de asociatia Daruieste Viata: Se incearca o politizare a acestui proiect caritabil

Gabriela Firea a explicat in contextul controversat creat in urma sharelui sau de pe Facebook, legat de activitatea Asociatiei Daruieste Viata. Primarul General al Capitalei a infirmat existenta.

Gabriela Firea raspunde ultimelor acuzatii legate de asociatia Daruieste Viata: Se incearca o politizare a acestui proiect caritabil

Gabriela Firea a explicat in contextul controversat creat in urma sharelui sau de pe Facebook, legat de activitatea Asociatiei Daruieste Viata. Primarul General al Capitalei a infirmat existenta.

Gabriela Firea anunta ca o va da in judecata pe Lavinia Cotofana, fosta sefa de la ASSMB: Cu tot regretul, pentru ca este femeie

Primarul general al Capitalei,Gabriela Firea, aanuntatca o va da in judecata pe Lavinia Cotofana, fosta sefa de la ASSMB. Sunt minciuni sfruntate care ne fac foarte mult rau si nu vom st.

Cati oameni locuiesc acum in Bucuresti. Gabriela Firea: A fost construit pentru 1 milion de persoane

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre traficul din Bucuresti, dar si despre numarul de cetateni din Capitala. Traficul este cea mai mare problema a noastra. Un oras construit.

Gabriela Firea dezminte acuzatiile si crede ca totul este din cauza situatiei in care se afla candidatul USR-PLUS Ce spune edilul despre Spitalul Victor Gomoiu, Lavinia Cotofana si Vlad Voiculescu (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a afirmat, vineri seara, in direct pe B1 TV, ca acuzatiile au o legatura cu faptul ca Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a pierdut viteza fata de ceilalti.

Lavinia Cotofana, demisa de Gabriela Firea dupa denuntul la DNA, face noi dezvaluiri despre decontarile fictive si supraevaluarile cu 2000% de la Spitalul Victor Gomoiu O fosta sefa ASSMB, data afara si ea pentru musamalizarea cazului (VIDEO)

Daniela Blandu ar fi fost indepartata de la sefia Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti de catre Gabriela Firea, primarul Capitalei, tocmai pentru ca era pregatita sa sesizeze.

Vlad Voiculescu: Gabriela Firea a transmis in ASSMB mesajul ca documente privind achizitiile facute la spitalele din subordinea Primariei sa fie facute pierdute

Gabriela Firea a transmis in ASSMB mesajul ca documente privind achizitiile facute la spitalele din subordinea primariei sa fie facute pierdute, afirma fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu. El ii roaga pe toti angajatii functionarii sau nu) din toate institutiile din subordinea Primariei sa nu dea curs unor cerinte ilegale si imorale. Este mai bine asa pentru toata lumea. Reactia Primariei Capitalei: Este exclus Ne rezervam dreptul de a actiona in judecata.

Mai multe ONG-uri o acuza pe Gabriela Firea de rea vointa si indolenta: 2.800 de persoane vulnerabile nu vor mai beneficia de servicii sociale

Mai multe ONG-uri acuza conducerea Primariei Capitalei ca 2. 800 de persoane vulnerabile nu vor mai beneficia de servicii sociale dupa ce primarul Gabriela Firea nu a pus pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General proiectul alocarii finantarilor pentru proiectele selectate chiar de municipalitate pentru a primi bani, in cadrul competitiei anuale. Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB) a anuntat ONG-urile ca proiectele nu mai pot fi implementate deoarece trebuiau finalizate pana la jumatatea lunii decembrie, deci nu ar mai fi timp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )