Libnet.ro
UNICEF

13:45

Episodul din Game of Thrones cu cele mai mici rating-uri

Playtech Playtech,
Episodul din Game of Thrones cu cele mai mici rating-uri

Game of Thrones surprinde cu fiecare episod. Spre exemplu, episodul 5 a ajuns sa fie deopotriva cel mai vizionat episod si cu cel mai mic rating de pana acum. Premiera episoduluiThe Bells a. continuă pe Playtech

Penultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria serialului!

Duminica a aparut penultimul episod al serialului fenomen Game of Thrones si, in ciuda faptului ca actiunea nu a fost neaparat pe placul fanilor, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria serialului! .

Salariul mediu net a fost de 3075 lei in martie. Cele mai mari salarii au fost in ITC, iar cele mai mici in industria ospitalitatii

In luna martie 2019, salariul mediu net a fost de 3075 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 142 lei +4,8%), au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in ITC 7491 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1752 lei). Fata de martie 2018, cele mai mari cresteri au fost in activitati extractive si in constructii, aceste cresteri depasind 40%.

Episodul 5 din Game of Thrones, cel mai slab rating din istoria serialului, dar si cele mai mari audiente: ce i-a nemultumit pe fani

Game of Thrones nu inceteaza sa ne surprinda. Odata cu penultimul episod din sezonul 8, serialul a reusit sa doboare doua recorduri: unul negativ si unul pozitiv cel mai slab rating si cel mai vizionat episod. Atentie, urmeaza spoilere!.

Digisport: Platita sa nu faca nimic! Suma fabuloasa incasata de Lena Headey in ultimul sezon din Game of Thrones

Starul lui Manchester United, Alexis Sanchez, a fost comparat cu Cersei Lannister din celebrul serial Game of Thrones, pentru ca este platit sa nu faca nimic, scrie The Sun.

Cel mai recent episod din Game of Thrones a facut ravagii: Reactia fabuloasa a unei mame, care si-a botezat fiica dupa Daenerys Targaryen

Candva mantuitoarea Westerosului, Daenerys Targaryen a calcat pe urmele tatalui ei si a devenit Regina Nebuna n. r. - Mad Queen), relateaza The Independent, dupa cel mai recent episod al seriei.

Cele mai mari frici ale romanilor, cu privire la schimbarea locului de munca. Ce spune noul studiu

Schimbarea jobului ramane una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a romanilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luat.

Kendall Jenner, Regina Street Style. Cele mai cool aparitii de anul acesta!

Kendall Jenner este una dintre cele mai stylish vedete de peste Ocean si reuseste sa afiseze tinute impecabile nu doar cand paseste pe red carpet, ci si pe. strada! Iata cele mai cool aparitii ale ei de anul acesta! .

Cele mai iubite vedete au sarbatorit aniversarea Sungate Studio

Cele mai iubite vedete din showbiz au participat la evenimentul aniversar al Sungate Studio, oferind aparitii de neuitat. Intrucat tema petrecerii a fost Blonde Ambition Party, multe din celebritatile invitate au purtat peruci blonde.

Ungaria, Romania si Polonia au cele mai mari cresteri economice din UE

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana, in primul trimestru al acestui an, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

[Infografic] Tarile cu cele mai ieftine abonamente Netflix dupa scumpirile de anul acesta

Netflix a marit semnificativ pretul abonamentelor la inceputul acestui an, iar romanii platesc in momentul de fata la fel de mult ca germanii, francezii sau locuitorii celorlalte state din vestul Europei. In schimb, cele mai ieftine abonamente Netflix.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )