Libnet.ro
UNICEF

09:45

HBO a scos din Game of Thrones personajul despre care toata lumea a vorbit

Playtech Playtech,
HBO a scos din Game of Thrones personajul despre care toata lumea a vorbit

Pe langa discutiile legate de cine va ajunge pana la urma pe Tronul de Fier, episodul patru al noului sezon a starnit comentarii despre ceva cu totul neobisnuit pentru serialul Game of. continuă pe Playtech

Trei spinoff-uri inspirate din Game of Thrones, deja in pregatire la HBO, afirma George R. R. Martin

Scriitorul american George R. Martin a dezvaluit pe blogul sau ca trei spinoff-uri seriale derivate dintr-o productie originala, n. r. ) inspirate din serialul de televiziune Game of Thrones Urzeala Tronurilor) se afla deja in pregatire la postul HBO si vor fi lansate in anii urmatori, informeaza Agerpres.

Momentul din Game of Thrones devenit viral din cauza unui pahar de cafea

Game of Thrones a ajuns la ultimul sezon, al optulea, a ajuns la episodul patru din acesta, iar fix acest episod e acum in atentia tuturor din cauza unui pahar de cafea. Episodul 3 din Game of.

Reactia de milioane a HBO, dupa ce intr-o scena din Game of Thrones a aparut un pahar de la Starbucks

HBO a avut o reactie pe masura, dupa ce milioanele de fanii au observatintr-una din sceneleepisodului patrual serialului Game of Thrones un pahar de la Starbucks. Timp de cateva sec.

DOCUMENT AEP a scos din proiectul de OUG pentru modificarea legii referendumului articolul care-i interzicea lui Iohannis sa cheme romanii voteze DA / A ramas insa prevederea cu cvorumul majorat

Din proiectul actualizat al textului de ordonanta de urgenta de modificare a legii referendumului a disparut prevederea care-i interzicea presedintelui sa cheme romanii sa voteze DA la consultarea pe teme de justitie, programata in aceeasi zi cu europarlamentarelor. Potrivit documentului publicat pe site-ul Autoritatii Electorale PenrmanenteAEP), prevederea care majoreaza cvorumul de prezenta a ramas. Proiectul de OUG nu figureaza pe ordinea de zi publicata de Guvern pentru sedinta de miercuri, insa acesta poate fi introdus pe cea suplimentara. De altfel, premierul Dancila a declarat ca ordonanta va fi adoptata miercuri.

Cum a fost gasita o femeie din Suceava despre care vecinii credeau ca a murit. 17 caini erau pe langa ea si...

O femeie in varsta de 63 de ani, din comuna Darmanesti, a fost gasita intr-o stare foarte precara de sanatate in casa in care locuia. in camera sa erau 17 caini, majoritatea subnutriti. Vinerea.

Digi 24: Accidentul aviatic din Rusia. Metoda extrema prin care o stewardesa a reusit sa salveze o parte dintre pasageri

Adevaratele clipe de panica de la bordul aeronavei Aeroflot, care s-a prabusit si a luat foc pe pista unui aeroport din Moscova, au fost dezvaluite de o stewardesa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )