Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cu ce personaj din Game of Thrones il compara Victor Ponta pe Liviu Dragnea

Playtech Playtech,
Cu ce personaj din Game of Thrones il compara Victor Ponta pe Liviu Dragnea

Game of Thrones a ajuns la sezonul final, iar oamenii de pe internet nu sunt foarte multumiti cu felul in care s-a desfasurat actiunea pana acum. intr-o postare pe Facebook, Victor Ponta. continuă pe Playtech

Penultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria serialului!

Duminica a aparut penultimul episod al serialului fenomen Game of Thrones si, in ciuda faptului ca actiunea nu a fost neaparat pe placul fanilor, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria serialului! .

Digisport: Platita sa nu faca nimic! Suma fabuloasa incasata de Lena Headey in ultimul sezon din Game of Thrones

Starul lui Manchester United, Alexis Sanchez, a fost comparat cu Cersei Lannister din celebrul serial Game of Thrones, pentru ca este platit sa nu faca nimic, scrie The Sun.

Victor Ponta confirma declaratiile facute in fata procurorilor despre Kovesi si Ghita: Ce am spus e adevarat

Victor Ponta a facut noi precizari despre dezvaluirile facute de Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei. Cititi siDeclaratie-bomba facuta sub juramant de Victor Ponta: Kovesi mi-a spus ca il.

Victor Ponta: Pro Romania voteaza motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca va vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila, dar ca nu sustine un guvern PNL-USR. Ponta a declarat pentru DC News ca va vota tot un.

Declaratie-bomba facuta sub juramant de Victor Ponta: Kovesi mi-a spus ca il iubeste pe Ghita

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei o bomba uriasa de presa. Este vorba dedeclaratia facuta sub juramant de fostul premier Victor Ponta. O declaratie socanta, explicita si.

Un fost prefect a trecut la Pro Romania, dupa 17 ani in PSD! Victor Ponta: il conving azi pentru a doua oara si i-am promis ca e ultima oara

Fostul prefect Claudiu Pop, care a fost membru al PSD de 17 ani, si-a anuntat, marti, inscrierea in Pro Romania, in cadrul conferintei de presa la care a participat si Victor Ponta, presedintele formatiunii,.

Adevarul despre noua gafa uriasa din Game of Thrones: i-a crescut mana la loc lui Jaime? FOTO

O imagine in care lui Jaime Lannister i-a crescut in mod miraculos mana pierduta in sezonul 3 s-a viralizat, fanii fiind convinsi ca producatorii au facut o noua gafa in penultimul episod din Game of Thrones. in realitate, acel cadru nu apare in episodul 5, ci este o simpla fotografie lansata de HBO dupa difuzarea episodului, dar care a fost stearsa rapid dupa ce a fost sesizata eroarea. ATENTIE, textul contine spoilere!.

Cel mai recent episod din Game of Thrones a facut ravagii: Reactia fabuloasa a unei mame, care si-a botezat fiica dupa Daenerys Targaryen

Candva mantuitoarea Westerosului, Daenerys Targaryen a calcat pe urmele tatalui ei si a devenit Regina Nebuna n. r. - Mad Queen), relateaza The Independent, dupa cel mai recent episod al seriei.

Ponta, ironii la adresa lui Dragnea: Se plangea ca importam prea multe legume? Uite ca am ajuns sa importam Mazare din Madagascar

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea, dupa ce ministrul interimar al Justitiei a anuntat extradarea lui Radu Mazare, din Madagascar. Se plangea Dragnea ca importam prea multe legume? Uite ca am aj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )