Libnet.ro
UNICEF

05:45

Clipul devenit viral pe TikTok din cel mai gresit motiv. Reteaua vrea sa-l dea jos

Playtech Playtech,
Clipul devenit viral pe TikTok din cel mai gresit motiv. Reteaua vrea sa-l dea jos

TikTok incearca sa opreasca difuzarea unui videoclip care arata un barbat care se sinucide prin impuscare. Clipul incepe cu imaginea unui barbat cu barba cenusie care sta in fata. continuă pe Playtech

Compot, cel mai bun desert pentru la iarna. Cum il faci din diverse fructe

Gospodinele care se pregatesc pentru toate bunatatile ce le vor gusta peste iarna trebuie sa stie aceasta reteta! Cum sa faci cel mai bun compot? Iata tot ce trebuie sa stii! Cantitati, pasii de pregatire si micile secrete ale bucatareselor. Cum sa faci cel mai bun compot? Este perioada in care cele mai multe dintre .

Cel mai scump telefon se vinde si in Romania. Costa cat o masina

Recent, gigantul Samsung si-a lansatflag-ship-ul noii generatii de telefoane smart. Datorita multor imbunatatiri, Galaxy Z Fold 2 este cel mai bun telefon pliabil de pana acum si un centru de productivitate. Cel mai scump telefon, Galaxy Z Fold 2, se vinde si in Romania Galaxy Z Fold 2 este considerat mai bun decat Fold-ul original.

CORONAVIRUS |Peste 1.700 de cazuri in ultimele 24 de ore in Italia, cel mai mare numar raportat din luna mai

Autoritatile din Italia au anuntat, vineri, 1. 733 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, cel mai ridicat numar de infectii de la inceputul lunii mai. Italia: cel mai.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: in trimestrul trei, cel mai mare risc vine de la agricultura. imi mentin opinia ca in acest an vom evita recesiunea tehnica

In trimestrul al treilea al acestui an cel mai mare risc privind evolutia economiei vine din zona agriculturii, avertizeaza ministrul Finantelor, Florin Citu, care sustine totusi ca Romania va evita recesiunea.

Viorel Fleser, cel mai tanar ultramaratonist. A traversat Muntii Apuseni in alergare montana, in patru zile

Cel mai tanar alergator roman de ultramaraton a reusit o performanta incredibila: a traversat Muntii Apuseni in alergare montana, intr-o serie de patru ultramaratoane, in patru zile consecutive.

257 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti. Niciun judet al tarii nu are peste 100, la cel mai recent bilant

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, la bilantul de marti, 1. 136 de cazuri noi de COVID-19. Dintre acestea, Capitala are cel mai mare numar de imbolnaviri nou-confirmate, 257, capitol la care Bucurestiul es.

Ion Tiriac, declaratie-surpriza despre un roman celebru: E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui

Pe Ion Tiriac si Ilie Nastase ii leaga o prietenie intinsa pe un numar foarte mare de ani. Recent, Tiriac a facut o declaratie foarte interesanta despre Ilie Nastase spunand ca fostul mare campion este cel mai inteligent om din lume si nu a muncit o zi in viata sa.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui. Singurul roman in fata caruia Ion Tiriac sta umil

Ion Tiriac si Ilie Nastase sunt doi din cei mai mari sportivi romani. Amandoi cunoscuti pe plan international, de-a lungul timpului, au dezvoltat in timp si un anume gen de prietenie. Relatia dintre cei doi s-a bazat pe respectul reciproc, dar si pe rivalitatea dintre ei. Ion Tiriac, o legenda a tenisului mondial Prin definitie, .

SUA analizeaza impunerea de restrictii de export catre cel mai mare producator de semiconductori din China

Administratia Trump analizeaza impunerea de restricti de export companiei Semiconductor Manufacturing International Corporation, cel mai mare producator de semiconductori din China, potrivit unui purtator de cuvant al Departamentului Apararii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )