Libnet.ro
UNICEF

01:05

TikTok atentioneaza ca circula un clip cu o sinucidere a unui barbat din America

B1 B1,
TikTok atentioneaza ca circula un clip cu o sinucidere a unui barbat din America

Aplicatia TikTok a anuntat utilizatorii ca existaanumite imagini cu un barbat din America care isi pune capat zilelor. Videclipul cu americanul care se sinucide a fost transmisin direct si pe. continuă pe B1

Barbat din Congo, ce intentiona sa treaca ilegal in Republica Moldova, retinut la frontiera. Voia sa treaca inot Prutul si sa ajunga in Israel

Politistii de frontiera galateni au identificat si retinut un barbat din Republica Democrata Congo, care intentiona sa treaca ilegal in Republica Moldova, traversand inot raul Prut, cu scopul de a ajunge in Israel, informeaza sambata Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Galati.

Suparat ca si-a pierdut toti banii la pacanele, un barbat din Gorj a plecat cu tot cu aparat!

Un barbat din Gorj dupa ce a pierdut toti banii la pacanele, s-a decis sa plece din bar cu tot cu aparatul de jocuri de noroc pentru a-si recupera pierderea. Barbatul era un jucator patimas si nu s-a mai p.

Rutina zilnica de ingrijire a unui barbat. Pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru un ten sanatos

Vorbim mereu despre ingrijirea tenului femeilor. insa, aflati ca si barbatii ar trebui sa acorde atentie acestui aspect. Potrivit specialistilor, orice domn care isi doreste o piele sanatoasa are de parcurs cativa pasi in fiecare zi. Si atentie, din cand in cand, poate trece si pragul medicului estetician.

Doi tineri de 16 si 19 ani au fost retinuti, dupa ce au ucis in bataie un barbat din Blaj

Doi tineri de 16 si 19 ani au agresat un barbat in noaptea de 5 septembrie, din cauza consumului de baturi alcoolice si a unui conflict spontan. Inculpatiil-au lovit cu pumnii si picioarele asupra.

Doua bancomate au fost sparte la parterul unui bloc din Otopeni. Politistii efectueaza investigatii

Doua bancomete din orasul Otopeni au fost sparte in dimineata zilei de marti. Evenimentul s-a petrecut la o banca ce se afla la parterul unui bloc. Politistii efectueaza verificari pentru a stabili pagubele.

CORONAVIRUS |Scrisoarea emotionanta a unui medic din linia intai: Cand e o zi calduroasa, dupa cateva ore de stat in echipamentul de protectie iesim pur si simplu fierti (VIDEO)

Medicii din linia intai dezvaluie cat de grea e lupta cu coronavirusul. Ei incearca sa trateze o boala infectioasa extrem de grava, iar riscul de pierdere al pacientilor este mare. Ca sa nu se contamineze,.

Scandal cu pumni in plina campanie electorala. Concubina unui oficial din Giurgiu l-a batut pe fostul viceprimar al localitatii

Nici bine nu a inceput campaniaelectrorala ca deja au aparut probleme intre liderii politici. Scene de groaza au avut loc in comuna Bucsani din judetul Giurgiu. Viceprimarul Ionel Chivulet si partenera.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )