Libnet.ro
UNICEF

15:15

TikTok a depus o plangere impotriva administratiei Trump privind blocarea sa in Statele Unite

Adevărul Adevărul,
TikTok a depus o plangere impotriva administratiei Trump privind blocarea sa in Statele Unite

TikTok si compania ByteDance Ltd. , care detine aplicatia, au cerut unei curti de justitii americane sa blocheze decizia administratiei Trump de a interzice aplicatia chineza, informeaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

TikTok a depus o plangere impotriva administratiei Trump privind blocarea aplicatiei in SUA

TikTok si compania ByteDance Ltd. , care detine aplicatia, au cerut unei curti de justitie americane sa blocheze decizia administratiei Trump de a interzice aplicatia chineza, informeaza Bloomberg, citat de news. ro. Plangerea la adresa ordinului executiv emis de presedintele Donald Trump a fost depusa vineri noapte la o curte federala de justitie din Washington.

TikTok a depus o plangere impotriva administratiei Trump privind blocarea aplicatiei in SUA

TikTok si compania ByteDance Ltd. , care detine aplicatia, au cerut unei curti de justitii americane sa blocheze decizia administratiei Trump de a interzice aplicatia chineza, informeaza Bloomberg.

USR PLUS a depus plangere impotriva Gabrielei Firea, pe care o acuza de promovare mascata

Alianta USR PLUS anunta ca a depus plangere impotriva Gabrielei Firea, care candideaza pentru un nou mandat de edil, a Primariei Generale a Capitalei si impotriva PSD la Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti, acuzand ca primarul general al Capitalei incalca regulile de desfasurare a campaniei electorale prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala.

USR-PLUS a depus plangere impotriva Gabrielei Firea pentru incalcarea regulilor privind campania electorala

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS au anuntat ca au depus plangere la Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti BEM) impotriva primarului Capitalei Gabrielei Firea si a PSD, pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala, potrivit unui comunicat de presa, relateaza news. ro.

USR-PLUS a depus o plangere impotriva Gabrielei Firea: Sesizam efectuarea unei campanii electorale mascate si indirecte

USR-PLUS a depus o plangere impotriva primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, si a PSD-ului, pentru incalcarea regulilor privind campania electorala. Firea este acuzata de efectuarea unei campanii mascate si indirecte.

FIREA: Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca acel consilier despre care Nicusor Dan a spus ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, in urma cu doi ani. Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase, anunta Firea, mentionand ca solicita daune morale de 100. 000 de euro, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )