Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesorii care nu au luat peste 5 la examenul de titularizare nu vor mai putea preda, timp de un an

Playtech Playtech,
Profesorii care nu au luat peste 5 la examenul de titularizare nu vor mai putea preda, timp de un an

Trebuie reevaluati. Asta ar insemna o revolutie maxima in sistem. Profesorii care nu au reusit sa ia minimum de 5 la examenul de titularizare sunt obligati sa stea pe bara timp de un an, conform ministrului Educatiei. Interdictia vine ca urmare a numeroaselor note de 1 de la examenul in cauza. Ecaterina Andronescu a afirmat . continuă pe Playtech

Masura in premiera: Profesorii care au luat sub 5 la titularizare nu mai au dreptul sa predea Ecaterina Andronescu: Scrie in metodologie!

Profesorii care au primit sub nota 5 la proba scrisa de la titularizare nu vor mai fi primiti ca suplinitori. Este vorba de 4. 000 de profesori in aceasta situatie. Decizia a fost luata de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, care a declarat pentru HotNews. ro ca prin astfel de masuri ar putea creste calitatea predarii in invatamantul preunivesitar, dupa model universitar. Ministrul Educatiei arata ca aceasta masura este prevazuta in metodologia privind organizarea examenului. Ecaterina Andronescu a mai declarat ca nici cei 3. 960 de profesori care s-au retras din examen nu vor mai fi primiti la catedra. intrebata daca nu va crea haos in sistem prin aceasta masura, Andronescu a raspuns ca sunt suficienti profesori care sa predea de la toamna.

Profesorii cu note sub 5 la Titularizare nu mai au dreptul sa predea

Ministrul Educatiei a anuntat ca cei circa 4. 000 de profesori care au luat note sub 5 la examenul de titularizare nu vor mai fi primiti ca suplinitori in acest an scolar, o masura ce se va aplica si candidatilor care au iesit din examen dupa ce au vazut subiectele.

Profesorii care au luat sub 5 la titularizare nu mai au dreptul sa predea. Anuntul facut de Ecaterina Andronescu

Profesorii care au primit sub nota 5 la proba scrisa de la titularizare nu vor mai fi primiti ca suplinitori. Este vorba de 4. 000 de profesori in aceasta situatie. Decizia a fost luata de ministrul.

Ce spune o profesoara despre decizia ca cei care au luat note sub 5 la titularizare sa nu mai predea: Eu voi fi nevoita sa predau vreo patru materii, pentru ca nu vor fi oameni in scoli

Decizia anuntata de ministrul Educatiei ca profesorii care au luat mai putin de nota 5 la Titularizare sa nu mai intre la catedra din toamna starneste nemultumiri printre cadrele didactice. Profesoara Cristina Tunegaru spune ca deficitul de profesor se va mari si din toamna invatamantul va fi in colaps. intr-o postare pe Facebook, profesoara spune ca ea va fi nevoita sa predea patru materii. Loviti in profesorii noi care nu pot astepta un an fara loc de munca si vor cauta alte cariere. De sfanta titularizare pe viata nu va atingeti!, scrie Cristina Tunegaru pe Facebook.

Rezultate Titularizare 2019. Mai putin de jumatate dintre profesori au obtinut nota 7 Andronescu: Nu e important procentul de promovare, ci sa trimitem in sistem profesori bine pregatiti

Mai putin de jumatate dintre profesorii care au dat examenul de titularizare au obtinut note de peste 7, minimum necesar pentru angajarea pe perioada nedeterminata. Datele de la Ministerul Educatiei arata ca, inainte de contestatii, rata notelor peste 7 obtinute de candidatii care au participat la proba scrisa este de 46,86%, mai mare decat in 2018 cand a fost 47,40%, respectiv 45,73% in 2017. 92 de candidati 0,47%) au obtinut nota 10, iar 9. 072 de candidati 46,39%) au obtinut note intre 7 si 9,99.

Profesorii care au luat sub 5 la titularizare sau care s-au retras din concurs nu mai au voie la catedra. Andronescu: Nu se poate sa fii profesor si sa nu fi in stare sa treci un examen

Profesorii care au primit sub nota 5 la proba scrisa de la titularizare si cei care s-au retras din examen nu vor mai fi primiti ca suplinitori. in total, aproximativ 8. 000 de persoane nu vor mai fi primite la.

Lectie de viata. Profesorul nevazator care a luat 10 la titularizare: Sper sa-i inspir si pe altii

Dumitru Tudorache este unul dintre cei 92 de profesori care au luat nota 10 la examenul de titularizare. La 50 de ani, Dumitru Tudorache si-a dorit mult sa lucreze in sistemul de educatie. Nu a tinut cont ca este aproape nevazator. A considerat ca problemele de vedere pe care le are nu sunt o piedica pentru el.

Dieta cu care SLABESTI peste 18 kg fara infometare si sport: in fiecare SEARA trebuie sa faci asta!

O vedeta din Romania a slabit spectaculos, fara sport si infometare. Care este secretul? Make-up artistul-ul Dana Roba, a slabit peste 18 kilograme, in doar trei luni, la sfatul Oanei Turcu, sotia lui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )