Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cei mai bine platiti actori americani. Top 7 e surprinzator: cine e pe ultimul loc

Playtech Playtech,
Cei mai bine platiti actori americani. Top 7 e surprinzator: cine e pe ultimul loc

A fost facut topul celor mai bine platiti actori americani. Top 7 e surprinzator: cine este pe ultimul loc, cititi in articolul de mai jos. Cei mai bogati 7 actori de la Hollywood. Incredibil cine este pe primul loc Acestia sunt cei mai bine platiti actori americani. Top 7 este surprinzator. Filmele americane au intodeauna . continuă pe Playtech

Cati bani castiga Jador si Alexandra Stan la Survivor Romania 2021. Topul celor mai bine platite vedete la Kanal D vedete

Survivor Romania, reality show-ul de la Kanal D a dat startul in forta celui de al doilea sezon, care este in desfasurare deja de cateva saptamani. Nume celebre din showbiz-ul romanesc se intrec in competitia care ii tine cu sufletul la gura pe fanii concurentilor, supusi la testul rezistentei fizice. Competitia are loc in Republica .

Cei mai fideli barbati in functie de zodie. Ei sunt cumintii horoscopului

Stiai ca unele zodii sunt mai predispuse sa insele fata de altele? Daca ai banuieli ca iubitul tau te-ar insela, ai putea sa vezi cat de fidel este in functie de zodie. Astrologii sustin ca zodia este un factor important in ceea ce priveste relatiile. Printre cele mai fidele zodii se numara: Rac, Fecioara, Taur, .

Cati bani iau pe saptamana vedetele de la Survivor. Topul celor mai bine platiti Faimosi

Cel de-al doilea sezon al reality-show-ului Survivor - Romania a inceput in forta la Kanal D, iar membrii echipei faimosilor sunt nume unul si unul din showbiz-ul romanesc si nu numai. Cine sunt concurentii din aceasta echipa care s-au ales cu cele mai mari onorarii?.

Pochettino, cel mai bine platit antrenor din istoria lui PSG

Mauricio Pochettino este antrenorul cu cel mai mare salariu din istoria clubului Paris Saint-Germain, informeaza publicatia franceza LEquipe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )