Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai futurist bord de masina este un ecran de 56 de inci, anuntat de Mercedes: ce poate sa faca

Playtech Playtech,
Cel mai futurist bord de masina este un ecran de 56 de inci, anuntat de Mercedes: ce poate sa faca

Ilustrat in imaginea de mai sus este cel mai nou bord pe care Mercedes Benz il va integra in autoturismele sale de top. Mai precis, este dedicat modelelor electrice din gama EQS. Cu o combinatie. continuă pe Playtech

Fructul care miroase cel mai urat. De ce este considerat regele fructelor, de fapt: beneficiile nestiute

Fructul care miroase cel mai urat. De ce este considerat regele fructelor, de fapt. Descopera beneficiile pentru sanatate ale fructului durian, in articolul de mai jos. Durian, fructul minune. Miroase urat dar este benefic pentru niste afectiuni foarte grave Durian, fructul care miroase cel mai urat este considerat regele fructelor. Cei pasionati de emisiunile TV .

Cel mai futurist laptop combina un netbook cu o consola de jocuri si pare minunat

In cazul in care credeai ca nu se mai inventeaza nimic, un gadget original in cel mai fascinant mod tocmai a fost dezvaluit de de NEC, o companie Lenovo. Ilustrat in imaginea de mai sus, nu.

Horoscop 2021. Cel mai cuceritor barbat din zodiac. E si cel mai bun amant

Atatea zodii, atatea caractere si atitudini. Horoscopul are si un rege intr-ale cuceririlor, un el care are acel je ne sais qui, ce poate aprinde calcaiele tuturor femeilor care ii apar in cale. Horoscop 2021: cuceritorul zodiacului Don Juanul horoscopului este nativul zodiei Balanta. Se comporta frumos cu prezentele feminine care-i calca pragul vietii si .

Kim Jong Un califica SUA drept cel mai mare inamic al Coreei de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a afirmat ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al tarii sale, o declaratie provocatoare adresata celei mai mari puteri din lume in ajunul inceperii presedintelui ales Joe Biden, relateaza AFP.

Cum faci cele mai bune chiftele. Asta este secretul pentru a iesi pufoase

Care e cea mai buna reteta pentru chiftele? Poti sa-i surprinzi pe cei dragi chiar si cu un preparat care pare foarte simplu. Ce ingredient secret poti sa folosesti pentru a-i face sa se linga pe degete? Reteta pentru chiftele. Care e ingredientul secret care le face pufoase? Desi pare un preparat simplu unde toate .

Date alarmante: Anul 2020, cel mai cald din istoria Europei Vom avea zapada in aceasta iarna?

Incalzirea globala nu mai este de mult timp doar un mit, in ciuda teoriilor conspirationiste care circula in grupurile obscure. Cifrele oficiale inregistrate pentru anul 2020 o confirma din plin. Anul.

Rasturnare de situatie: cine este acum cel mai bogat om din lume. Record reusit in 2 luni

Este rasturnare de situatie dupa ce s-a aflat cine este acum cel mai bogat om din lume. Recordul a fost reusit in 2 doar doua luni. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine este cel mai bogat om de pe pamant. Cel care il stiai a fost detronat S-a schimbat ierarhia .

Cel mai batran sportiv roman care a invins covid. Cum a trecut multiplul campion peste momentele cumplite, la 86 de ani

El este cel mai batran sportiv roman care a invins covid. Cum a trecut multiplul campion peste momentele cumplite, la 86 de ani, vedeti in articolul de mai jos. Un sportiv roman de 86 de ani a invins virusul ucigas. Are la activ nu mai putin de 24 de tiluri nationale El este cel mai .

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020. Care este cel mai valoros dar primit de presedinte

Printre bunurile primite anul trecut de presedintele Klaus Iohannis, se afla si o replica a sabiei lui Stefan Cel Mare, o busola si un serviciu pentru ceai de jad. Aceste au fost primite cu titlul gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol. Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020 8. 769,83 de lei 1. 801 euro) .

Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania. Ei promit factura cea mai mica

O companie romaneasca, furnizor de energie in special pentru clientii comerciali, are acum cea mai buna oferta de pe piata la energia electrica pentru consumatori, peste cea a Hidroelectrica. Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania Este vorba despre Getica 95 Com, care ofera un pret al energiei active de 0,24 leikWh, pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )