Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai bune filme horror de pe Netflix. Top 19 de vazut

Playtech Playtech,
Cele mai bune filme horror de pe Netflix. Top 19 de vazut

Daca Halloween-ul ar avea 365 de zile, fii sigur ca Netflix are grija sa ai la dispozitie un film de groaza diferit in fiecare noapte. Pentru cei ce nu au rabdare sa caute minute intregi un film, am pregatit un top de filme ce le puteti gasi pe platforma. Mai jos vei gasi cele mai . continuă pe Playtech

Top 10 cele mai bune filme de Craciun. Pe ele trebuie sa le vezi tot weekendul VIDEO

Mai e o zi pana la Craciun, iar cand toate pregatirile vor fi gata, poti savura, in sfarsit, linistea. Dar dupa atata agitatie, parca linistea e sufocanta, astfel ca, pana ce sosesc invitatii, te poti cufunda in canapea urmarind un film de sezon. Ai mai jos 10 pelicule potrivite pentru sarbatorile de iarna. Top 10 .

Cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile

A inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatori, momentul perfect in care sa ne delectam cu filme de sezon. Iata in continuare 15 dintre cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile.

Cele mai bune oferte speciale ale anului nou 2021: Achizitionati cheia de licenta pentru Microsoft Office Pro Plus CD-Key si primiti cheia de licenta pentru Windows 10 gratis!

Iata ca anul 2021 se apropie in cele din urma! Ne aflam in plina pregatire a ideilor de petrecere de Revelion, insa mai exista un lucru ce ar trebui avut in vedere odata cu incheierea anului reducerile de preturi din preajma trecerii in Noul An!.

Cum faci cele mai bune jumari. Reteta preparatului gustos, cat de groasa se taie slanina pentru prajit

Jumarile, facute din slanina prajita dupa taierea porcului, sunt un deliciu. Reteta gustosului aperitiv o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea romanesti Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Care sunt cele mai bune pariuri de jucat in functie de sportul ales?

Fiecare parior incepator spera sa descopere anumite secrete care sa-l ajute sa dea lovitura, iar una.

BRIGADA DIVERSE iN ALERTA!, unul dintre cele mai vizionate si apreciate filme ale cinematografiei romanesti, vineri, de la ora 21, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza filmul BRIGADA DIVERSE iN ALERTA!, vineri, 25 decembrie, de la ora 21. O comedie de exceptie si unul dintre cele mai vizionate si apreciate filme ale cinematografiei romanesti, in.

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

Top 10 cele mai bine platite meserii din lume

Alegerea unei cariere profesionale este o decizie complexa, la baza careia sta, de cele mai multe ori, beneficiul financiar. Unele dintre cele mai bine platite slujbe din lume sunt in domeniul tehnologiei, sanatatii si al afacerilor.

Topul zonelor cu cele mai multe infectari: Capitala pe prima pozitie, judetul Teleorman inregistreaza tot mai multe cazuri

Municipiul Bucuresti, alaturi de judetele Ilfov si Timis, ocupa primele trei pozitii in topul zonelor cu cele mai multe infectari SARS-CoV-2 inregistrate in ultimele 24 de ore. in top a intrat judetul Teleorman, unde de la inceputul pandemiei pana acum s-au integistrat doar 7000 de cazuri, insa in ultima zi acolo au aparut 151 de noi imbolnaviri.

Topul judetelor dupa noua raportare COVID-19: Peste 300 de noi cazuri in Cluj si Timis Cele mai multe imbolnaviri noi, in Capitala

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu coronavirus - 819 - sunt raportate in continuare in Capitala. Cluj si Timis deschid topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri, raportand peste 300 de cazuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )