Libnet.ro
UNICEF

17:45

Criptomonede 2021 care sunt cele mai puternice si cu cat au crescut in ultimele 12 luni

Playtech Playtech,
Criptomonede 2021 care sunt cele mai puternice si cu cat au crescut in ultimele 12 luni

Criptomonedasaucriptovaluta provine din englezesculCryptoCurrency. Reprezinta un tip de moneda digitala, virtuala, o moneda surogat, nebancara, folosita ca mijloc de plata. Criptomonedele nu sunt monede electronice. Iata care sunt cele mai puternice criptomonede din 2021 si cat au crescut in ultimul an. Top criptomonede 2021. Cat au crescut in ultimul an Anul trecut este unul care . continuă pe Playtech

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune.

Ce presupune implantul dentar si care sunt cele mai rapide metode de inserare

In prezent, implantul dentar este cea mai buna si mai moderna metoda de inlocuire a dintilor lipsa. Conform celor mai recente statistici, s-a dovedit clinic ca 95-98% din implanturile dentare au rezultate excelente.

EUROSTAT: Gospodariile din Romania sunt cele mai aglomerate din UE

In cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, 17,2% din populatie traia anul trecut in gospodarii supraaglomerate, adica numarul camerelor era insuficient comparativ cu cel al membrilor din gospodarie, pe primul loc situandu-se Romania, cu aproape jumatate din populatie 45,8%), arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: Xiaomi este lider la inceput de 2021

In fiecare luna, cei de la AnTuTu publica o noua editie a clasamentului cu cele mai rapide telefoane din piata. Noul top 10 este dominat de Xiaomi. Nici nu a inceput bine 2021, iar creatorii.

TOP 5 cele mai urmarite seriale de pe Netflix: ce n-ar fi trebuit sa ratezi

Netflix a venit cu o lista care te poate ajuta daca esti in cautarea unui serial care sa te tina captiv cu orele. Iata un top al celor mai urmarite 5 seriale de pe platforma. Netflix a.

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Cum vor arata calatoriile dupa pandemie

Henley Partners a publicat lista sa a celor mai puternice pasapoarte din lume care permit accesul liber sau cu viza emisa la intrare in cat mai multe tari. Clasamentul nu ia in considerare restrictiile temporare de calatorie din cauza pandemiei.

Orasele care se sting si cele care infloresc. Cum s-a schimbat topul primelor 20 orase in ultimii 20 de ani

Avem orase in care populatia s-a redus la aproape jumatate in ultimii 20 de ani, asa cum in alte cateva orase populatia aproape ca s-a triplat, dupa cum arata datele transmise de Institutul National de Statistica. in Bragadiru, cresterea numarului de locuitori este de peste 240%, in vreme ce in orasul sucevean Solca, populatia aproape ca s-a injumatatit. Din 320 de orase, in 244 s-a inregistrat un recul al populatiei, in 10 orase cresterea numarului de locuitori a fost sub 1%, iar in 66 de cazuri am asistat la o crestere mai consistenta. De asemenea, topul primelor 20 de orase a suferit modificari la varf, Iasi Cluj-Napoca si Oradea avand cele mai puternice avansuri in materie de locuitori. De ce s-a ajuns aici? Explicatiile, putin mai jos.

Calendar ortodox martie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox din luna martie a anului 2021 sunt doua sarbatori importante, de care crestinii ortodocsi trebuie sa tina cont. Este vorba despre o sarbatoare de cruce neagra si de una de cruce rosie. Calendar ortodox martie 2021 Luna martie a anului 2021 are 31 de zile. in calendarul crestin ortodox al lunii martie .

Calendar ortodox aprilie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul crestin ortodox al lunii aprilie 2021 sunt noua sarbatori importante, respectiv 6 de cruce neagra si trei de cruce rosie. Sarbatorile de cruce neagra sunt: Sfantul Eutihie, patriarhul Constantinopolului 6 aprilie), Sfantul Mucenic Sava de la Buzau 12 aprilie), Sfantul Cuvios Ierarh Pahomie de la Gledin 14 aprilie), Sfantul Teotim, Episcopul Tomisului 20 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )