Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cum te ajuta Universitatea din Bucuresti sa pleci din tara cat inca mai poti

Playtech Playtech,
Cum te ajuta Universitatea din Bucuresti sa pleci din tara cat inca mai poti

Universitatea din Bucuresti si alte sapte universitati de renume din Uniunea Europeana au creat Universitatea Civica Europeana, un proiect cultural care incurajeaza cercetarea si colaborarea academica. Universitatea Civica europeana este formata din opt universitati de top din Europa, printre care si cea din Bucuresti si reuneste in jur de 384. 000 de studenti si 55. 000 de [] . continuă pe Playtech

Universitatea din Bucuresti, membra a Universitatii Civice Europene, o retea de opt universitati din Europa

Universitatea din Bucuresti a devenit membra a Universitatii Civice Europene, o retea de universitati cu 384. 000 de studenti, 55. 000 de profesori si alti membri ai comunitatii academice, 34 de premii Nobel si 171 de granturi de cercetare.

Colegiul Medicilor, anunt de ULTIMA ORA in cazul baietelului care a murit la clinica SANADOR din Bucuresti, dupa o operatie de hernie

Presedintele Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean,a facut miercuri noi precizari in cazul copilului mort dupa o opratie efectaua la spitalul privat Sanador din Capitala. Borcean a prezentat regulile.

Rasturnare de situatie in cazul mortii unui copil intr-o clinica privata din Bucuresti dupa o operatie banala

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), Gheorghe Borcean, a declarat miercuri ca verdictul de soc hemoragic in cazul copilului mort dupa o operatie de hernie inghinala la Spitalul Sanador nu.

Mama copilului mort intr-un spital din Bucuresti reactioneaza: S-au pierdut minute, secunde. Ei nu stiau ce sa faca! - VIDEO

Potrivit informatiilor obtinute de Antena 3, decesul s-ar fi produs din cauza unei hemoragii, in conditiile in care tocmai fusese operat de hernie inghinala. Parintii acuza ca baiatul s-a simtit rau timp de.

Micutul Stefan Alexandru a murit intr-un spital din Bucuresti dupa o operatie banala. Anuntul facut de mama micutului la cateva ore dupa tragedie. Ce a descoperit la necropsie

Primele rezultate ale necropsiei copilului de un an si zece luni mort in urma unei operatii de hernie inghinala efectuata intr-un spital al retelei Sanador din Capitala arata ca micutul a decedat in urma.

Ikea amana pentru anul viitor deschiderea celui de-al doilea magazin din Bucuresti

Retailerul suedez de mobila si decoratiuni Ikea va deschide anul viitor magazinul din zona Theodor Pallady din Capitala, dupa ce initial deschiderea acestuia era programata pentru sfarsitul verii din acest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )