Libnet.ro
UNICEF

19:45

Romania da lovitura in lume: pana si cele mai dezvoltate tari si-ar dori asa ceva

Playtech Playtech,
Romania da lovitura in lume: pana si cele mai dezvoltate tari si-ar dori asa ceva

In contextul pandemiei, munca remote a devenit un trend global. Multi angajati au fost nevoiti sa lucreze de acasa inca din martie, iar in acest sens a fost realizat un top al celor mai bune. continuă pe Playtech

Care sunt cele mai vaccinate tari din UE (in cifre absolute) si cum sta Romania in clasamentul pe Uniunea Europeana

Pe fondul unor critici la nivel european ca procesul de imunizare a populatiei impotriva COVID-19 nu a fost bine organizat, Germania, Italia, Spania si Polonia sunt tarile din UE care au cele mai multe persoane vaccinate in acest moment. Pe de alta parte, Olanda nici macar nu a inceput procesul, iar Belgia avea pana pe 6 ianuarie doar 700 de persoane vaccinate. Romania este in partea superioara a clasamentului in cifre absolute).

Romania, pe locul al doilea in topul tarilor din UE cu cele mai multe mame adolescente Cum a evoluat fenomenul si cum s-a ajuns aici

Romania este pe locul al doilea in topul statelor din Uniunea Europeana cu cele mai multe mame adolescente, iar una din 6 adolescente care au avut un copil inainte de 15 ani va avea un al doilea copil inainte de a implini 18 ani. Sunt concluziile unui studiu UNICEF, care arata cum a evoluat acest fenomen in ultimii ani si cum a ajuns Romania aici, desi de cel putin 20 de ani au fost create o serie de institutii noi la nivelul comunitatilor locale, care ar putea fi implicate mult mai direct in prevenirea sarcinilor si nasterilor la adolescente.

Cele mai bogate licee de la tara. Scolile care fac profit si au domenii boieresti in administrare

Doua licee de la tara din judetul Botosani sunt printre cele mai bogate scoli din Romania. Au profit anual de cateva milioane de lei si administreaza adevarate domenii. Un caz special, unic in Romania, este liceul din comuna Pomarla, cu peste 3. 000 de hectare de padure in proprietate.

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune.

Timis deschide topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore Situatia in Bucuresti si in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 865 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce Timis deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri - 306 -, urmat de Ilfov si Cluj.

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Bucuresti si Timis inregistreaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Judetele care completeaza topul negativ

Inca 4. 841 de romani au fost testati pozitiv cu coronavirus in ultimele 24 de ore, iar alti 758 au fost reconfirmati in urma retestarilor. Cele mai multe noi imbolnaviri au fost raportate in Cluj, Iasi,.

Cum faci cele mai bune chiftele. Asta este secretul pentru a iesi pufoase

Care e cea mai buna reteta pentru chiftele? Poti sa-i surprinzi pe cei dragi chiar si cu un preparat care pare foarte simplu. Ce ingredient secret poti sa folosesti pentru a-i face sa se linga pe degete? Reteta pentru chiftele. Care e ingredientul secret care le face pufoase? Desi pare un preparat simplu unde toate .

Criptomonede 2021 care sunt cele mai puternice si cu cat au crescut in ultimele 12 luni

Criptomonedasaucriptovaluta provine din englezesculCryptoCurrency. Reprezinta un tip de moneda digitala, virtuala, o moneda surogat, nebancara, folosita ca mijloc de plata. Criptomonedele nu sunt monede electronice. Iata care sunt cele mai puternice criptomonede din 2021 si cat au crescut in ultimul an. Top criptomonede 2021. Cat au crescut in ultimul an Anul trecut este unul care .

Calendar ortodox aprilie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul crestin ortodox al lunii aprilie 2021 sunt noua sarbatori importante, respectiv 6 de cruce neagra si trei de cruce rosie. Sarbatorile de cruce neagra sunt: Sfantul Eutihie, patriarhul Constantinopolului 6 aprilie), Sfantul Mucenic Sava de la Buzau 12 aprilie), Sfantul Cuvios Ierarh Pahomie de la Gledin 14 aprilie), Sfantul Teotim, Episcopul Tomisului 20 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )