Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ryanair, singura companie aeriana in top 10 cele mai poluante companii

Playtech Playtech,
Ryanair, singura companie aeriana in top 10 cele mai poluante companii

Ryanair are zboruri foarte ieftine in Europa. Totusi, poate te vei gandi de doua ori inainte sa mai calatoresti cu aceasta. Ryanair a fost in 2018 in top zece cei mai mari poluatori din. continuă pe Playtech

Companiile cu cele mai multe joburi disponibile la targul Angajatori de TOP

130 de companii vor participa la editia din 5-6 aprilie a targului Angajatori de TOP si vor oferi peste 6. 000 de oportunitati de cariera. Editia din aceasta primavara inregistreaza si un record, in conditiile in care o singura companie are peste 400 de.

Cele mai frumoase sate din Romania, in paginile ziarului El Pais. Care sunt atractiile turistice care i-au impresionat pe spanioli

Ziarul spaniol El Pais a realizat un top al celor mai frumoase sate din Romania. Fiecarui sat ii sunt dedicate cateva randuri in care sunt evidentiate principalele valori pentru care au devenit veritabile atractii turistice.

Top 10 pacaleli ale Guvernului PSD-ALDE

Este 1 aprilie si, daca in urma cu cativa ani aceasta data era dedicata simplelor pacaleli nevinovate, pare ca Guvernul PSD-ALDE doreste sa extinda semnificatia zilei pe intreg anul si, mai mult, pacalelile sa loveasca puternic in toti romanii .

Cum vrea Seat sa lanseze cele mai ieftine masini electrice din piata si de ce acest lucru este complicat

Marca spaniola Seat are un loc special in uriasul plan de electrificare lansat de Volkswagen Group, iar misiunea nu va fi simpla, fiindca Seat ar trebui sa aduca in piata cele mai ieftine masini electrice si sa ajute mai multe marci ale grupului sa lanseze masini micute de oras. Cele mai ieftine masini electrice costa acum 22-23. 000 de euro, iar Seat vrea sa coboare sub 20. 000 de euro. Asadar, nu vorbim de o versiune de Logan electric, ci de o masina mult mai scumpa, insa scaderea pretului sub acel prag este complicata.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac

De-a lungul istoriei, au existat exemple de femei care au reusit sa socheze intreaga lume prin faptele lor crude si socante. Fie ca isi omorau iubitii prin cele mai infioratoare metode, doar de.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai loiale semne zodiacale

Cele mai loiale semne zodiacale. Taur Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt extrem de incapatanate, ceea ce enerveaza pe multi. insa, atunci cand vine vorba de o relatie, o sa.

Preturile petrolului au urcat ieri la cele mai ridicate niveluri din 2019

Preturile petrolului au urcat ieri la cele mai ridicate niveluri din 2019, dupa semnale pozitive din economia mondiala si oferta mai scazuta, care au facut ca ambele contracte de referinta, Brent si WTI, sa inregistreze cele mai mari cresteri trimestriale din ultimii aproape zece ani .

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania.

1 APRILIE - ZIUA PACALELILOR. Cele mai tari farse din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene.

ZIUA PACALELILOR. 1 APRILIE. Cele mai tari idei de farse

Iata cele mai tari idei de farse pentru 1 APRILIE. incepe de la prima ora a diminetii pentru a avea timp sa te ocupi de toata lumea! ZIUA PACALELILOR. Coase.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )