Libnet.ro
UNICEF

00:07

S-a aflat cat ar castiga Andreea Esca la Pro TV. Top 10 salarii: Mircea Badea, Pavel Bartos si Dan Negru sunt pe lista

Playtech Playtech,
S-a aflat cat ar castiga Andreea Esca la Pro TV. Top 10 salarii: Mircea Badea, Pavel Bartos si Dan Negru sunt pe lista

Telespectatorii si-au facut tot timpul idoli din randul oamenilor de televiziune pe care i-au simpatizat, iar unul dintre subiectele de care fanii s-au aratat interesati a fost, printre altele, legat de salariile vedetelor TV. Desi nu vor sa vorbeasca despre castigurile lor, vorbele circula repede, astfel ca s-a aflat cat castiga Andreea Esca la Pro [] . continuă pe Playtech

S-a aflat cat castiga Andreea Esca la Pro TV. Top 10 salarii: Mircea Badea, Pavel Bartos si Dan Negru sunt pe lista

Telespectatorii si-au facut tot timpul idoli din randul oamenilor de televiziune pe care i-au simpatizat, iar unul dintre subiectele de care fanii s-au aratat interesati a fost, printre altele, legat de salariile vedetelor TV. Desi nu vor sa vorbeasca despre castigurile lor, vorbele circula repede, astfel ca s-a aflat cat castiga Andreea Esca la Pro [] .

SOCANT! ANDREEA ESCA a facut anuntul trist: Daca e pe MOARTE, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a marturisit ca televiziunea este prima ei dragoste si nu ar renunta la ea oricat de multe proiecte ar avea. intrebata daca ar renunta la meseria care a facut-o celebra sau la mediul.

Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

Andreea Esca si Andreea Berecleanu, doua dintere cele mai faimoase stiriste din Romania, au aceleasi pareri despre felul in care ar trebui sa isi creasca copiii. Astfel, ambele fiice ale vedetelor sunt la s.

E DIVORTUL anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca i-a luat un interviu lui Esther Perel, autoarea cartii best-seller Inteligenta erotica,tradusa si in romana, care a facut inconjurul lumii. Principalele teme de discutie ale interviului.

E vorba de NUNTA Andreei ESCA: MARELE SECRET a iesit la iveala... (FOTO)

Andreea Esca a povestit cum l-a cunoscut pe Alexandre Eram, cel care avea sa-i devina sot. Prima data l-am vazut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am vazut printre oameni si mi-a placut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )