Libnet.ro
UNICEF

20:00

Telefonul chinezesc mai rezistent decat pare: cum e noul Xiaomi

Playtech Playtech,
Telefonul chinezesc mai rezistent decat pare: cum e noul Xiaomi

Xiaomi Mi Mix 3 este cel mai recent telefon de top al chinezilor si tocmai a trecut cu brio printr-un test foarte agresiv de rezistenta. Xiaomi a facut o treaba foarte buna in ultimii ani. continuă pe Playtech

Cum a ajuns o infirmiera debutanta sa aiba salariul cu 52% mai mare decat una cu 32 de ani vechime. Medicul Dan Grigorescu publica fluturasii de salariu

Medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov, a facut publici, joi dimineata, fluturasii de salariu a doua infirmiere: prima, infirmiera la Spitalul Judetean din Brasov, cu 32 de ani vechime, are un salariu de baza cu 52% mai mic decat o infirmiera debutanta de la Spitalul Municipal Sacele din acelasi judet, reiese din fluturasii prezentati de medic.

Studiu: Oceanele se incalzesc mult mai repede decat se credea anterior

Oceanele se incalzesc cu 40% mai repede decat au estimat expertii Natiunilor Unite in urma cu cinci ani, temperatura lor inregistrand niveluri record, se arata intr-un nou studiu pe tema incalzirii globale,.

Apa imbuteliata poate fi mai nociva decat cea de la robinet

Un pahar de apa de la robinet si un pahar de la sticla sunt practic identice in ceea ce priveste calitatea lor pentru sanatate si nutritie. Totusi, in unele cazuri, apa de la robinet poate fi chiar mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )