Libnet.ro
UNICEF

05:15

Top 10 cele mai bune filme de Craciun. Pe ele trebuie sa le vezi tot weekendul VIDEO

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai bune filme de Craciun. Pe ele trebuie sa le vezi tot weekendul VIDEO

Mai e o zi pana la Craciun, iar cand toate pregatirile vor fi gata, poti savura, in sfarsit, linistea. Dar dupa atata agitatie, parca linistea e sufocanta, astfel ca, pana ce sosesc invitatii, te poti cufunda in canapea urmarind un film de sezon. Ai mai jos 10 pelicule potrivite pentru sarbatorile de iarna. Top 10 . continuă pe Playtech

Cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile

A inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatori, momentul perfect in care sa ne delectam cu filme de sezon. Iata in continuare 15 dintre cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile.

Top 10 cele mai bine platite meserii din lume

Alegerea unei cariere profesionale este o decizie complexa, la baza careia sta, de cele mai multe ori, beneficiul financiar. Unele dintre cele mai bine platite slujbe din lume sunt in domeniul tehnologiei, sanatatii si al afacerilor.

Unde sa te cazezi pe Transfagarasan, in Arges sau Sibiu. Cele mai bune pensiuni, cabane si hoteluri

Transfagarasan este unul dintre cele mai renumite drumuri atat din Romania cat si din lume. Este numit de fostii prezentatori Top Gear Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond) cel mai drum bun din lume. Peisajele sunt spectaculoase si placerea de a conduce pe acest traseu nu se compara cu nimic. Drumul incepe din comuna .

Cum faci cele mai bune jumari. Reteta preparatului gustos, cat de groasa se taie slanina pentru prajit

Jumarile, facute din slanina prajita dupa taierea porcului, sunt un deliciu. Reteta gustosului aperitiv o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea romanesti Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Care sunt cele mai bune pariuri de jucat in functie de sportul ales?

Fiecare parior incepator spera sa descopere anumite secrete care sa-l ajute sa dea lovitura, iar una.

Top 10 banci din Romania, dupa profitul raportat

Banca Transilvania, BCR si BRD au fost, conform rezultatelor financiare raportate pe primele noua luni ale anului 2020, pe podium in topul celor mai profitabile banci, fiind urmate de Raiffeisen, ING si UniCredit. Tot in top 10 banci dupa profitul raportat se afla si CEC Bank, Alpha Bank si OTP Bank.

Mesaje de Craciun 2020. Cele mai potrivite mesaje, urari, felicitari de Craciun pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2020. E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai potrivitemesaje de Craciun pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Secretul celor mai bune sarmale. Pot fi si sanatoase, dar este nevoie de un alt ingredient

Platouri cu aperitive, salata de bouef, slanina, caltabosi toba, cozonac, dar clar atractia meniului de Craciun sunt sarmalele. Desi considerate de nutritionisti nepotrivite pentru masa de seara, in special daca se face abuz, traditie respectata cu sfintenie in fiecare an de multi romani, astazi aflam ca ele pot fi preparate intr-un anume fel in care .

Atlantic Council: Top 10 riscuri si oportunitati pentru 2021

Atlantic Council of the US, organizatia neguvernamentala care sustine relatiile transatlantice si NATO, parte componenta a ATA-Asociatia Transatlantica, a dat publicitatii o lista care vizeaza cele mai importante 10 riscuri si cele mai relevante 10 oportunitati ale lumii in 2021.

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )