Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat romanii de pe torrent in starea de alerta

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat romanii de pe torrent in starea de alerta

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din a publica un clasament saptamanal cu top 10 cele mai piratate filme de pe site-urile de torrent. Aceasta este cea mai recenta editie. Conform. continuă pe Playtech

Zece dintre cele mai bune filme despre extraterestri

Va propunem o colectie de filme despre extraterestri care au primit recenzii bune atat de la critici, cat si de la public.

Cele mai bune filme biografice. Cinci pelicule pe care trebuie sa le vada orice cinefil

Filmele biografice ne permit sa descoperim povestile tulburatoare si impresionate ale unor oameni care au facut istorie intr-un domeniu sau altul.

Planul UE de redresare economica. Romania primeste una din cele mai mari sume

Romania va primi una din cele mai mari sume prin giganticul plan european de redresare economica in valoare de pana la 750 de miliarde de euro prezentat miercuri de presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ceasul

Politistul: - Cat e ceasul? Trecatorul: - E 10 si 10 Politistul: - Bahh, nu face misto de mine, ca te troznesc. - Zi direct 20, ca nu sunt prost .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Strada

Doi ardeleni stau pe marginea unei strazi: -Ma crezi ca pot trece strada asta in 10 minute ? -Dar ce, ma, esti fulger ?? .

Cristian Busoi: Salut alocarea a 9,4 miliarde de euro pentru sanatatea cetatenilor europeni, una dintre cele mai bune investitii ale UE. Va fi finantat un nou Program de Sanatate solid si independent

Sanatatea a devenit o prioritate pentru UE, a afirmat eurodeputatul PNL Cristian Busoi, raportorul Parlamentului European pentru Programul de Sanatate al UE 2021-2017, care a salutat alocarea a 9,4 miliarde de euro.

De ce are nevoie Mercedes de China pentru cele mai importante masini din urmatorii ani

Daimler e un nume mare in industria auto la nivel mondial si merge in directia care pare viitorul: adica ce a masinilor electrice. Iar China joaca un rol extrem de important. Daimler e.

Care sunt cele mai comune nume de familie din Romania

Multe dintre numele de familie sunt legate de zona geografica din care au provenit stramosii nostri Munteanu, Olteanu, Vranceanu, Moldoveanu etc. ) dar si de meseriile pe care le-au avut acestiaFieraru, Gradinaru, Moraru, Cojocaru, Oieru, Tunaru etc.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

Care sunt cele mai ciudate preferinte culinare are Reginei Elisabeta si ce preparat este interzis la cinele regale

De-a lungul deceniilor, suverana Marii Britanii a participat si a organizat numeroase dineuri cu fast. insa regulile gourmet impuse de ea vor ramane in istorie. Desi extrem de conservatoare in preferintele culinare, preferand bucataria britanica clasica, aceasta era recunoscuta pentru anumite obiceiuri mai putin conventionale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )