Libnet.ro
UNICEF

10:31

Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: Xiaomi este lider la inceput de 2021

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: Xiaomi este lider la inceput de 2021

In fiecare luna, cei de la AnTuTu publica o noua editie a clasamentului cu cele mai rapide telefoane din piata. Noul top 10 este dominat de Xiaomi. Nici nu a inceput bine 2021, iar creatorii. continuă pe Playtech

Ce presupune implantul dentar si care sunt cele mai rapide metode de inserare

In prezent, implantul dentar este cea mai buna si mai moderna metoda de inlocuire a dintilor lipsa. Conform celor mai recente statistici, s-a dovedit clinic ca 95-98% din implanturile dentare au rezultate excelente.

Studiu CIES: Top 10 cei mai scumpi jucatori din lume - Un englez ocupa prima pozitie

Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, a devenit cel mai scump jucator din lume, detronandu-l pe Kylian Mbappe, varful francez al lui Paris Saint-Germain, potrivit unui studiu efectuat de Observatorul pentru fotbal CIES).

Financial Times: Cele mai mari incercari ale pandemiei abia acum ne asteapta (editorial)

Ceasul cel mai intunecat, se spune, este intotdeauna cel de dinainte de rasarit. Fix atunci cand vaccinurile adusesera speranta relaxarii graduale a restrictiilor si a revenirii la un soi de normalitate in decurs de cateva luni, aparitia a cel putin doua tulpini mai contagioase de coronavirus inseamna ca populatia multor tari se va confrunta in schimb cu o carantina chiar si mai severa - cu toate daunele umane si economice pricinuite de ea.

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri.

EUROSTAT: Gospodariile din Romania sunt cele mai aglomerate din UE

In cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, 17,2% din populatie traia anul trecut in gospodarii supraaglomerate, adica numarul camerelor era insuficient comparativ cu cel al membrilor din gospodarie, pe primul loc situandu-se Romania, cu aproape jumatate din populatie 45,8%), arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cele mai asteptate filme ale anului

2020 ar fi trebuit sa vina cu o multime de filme noi, multe productii populare dominate de super eroi. insa nici macar puterile acestora n-au putut sa se impotriveasca pandemiei de COVID-19, astfel ca lansarile marilor blockbustere au fost amanate pentru 2021.

Cine este Andreea Prisacariu. Romanca este printre cele mai sexy jucatoare de tenis FOTO

Andreea Prisacariu este o jucatoare de tenis romanca, nascuta in 2000. in decembrie a castigat un turneu dublu in Antalya, unde a jucat alaturi de Andreea Rosca, impotriva Viktoriiei Dema si a Cristinei Dinu, din Ucraina, respectiv Romania, incheind cu scorul de scor 3-6, 6-4, 10-6 si au incasat un cec de o mie de .

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Centrul de vaccinare de la Spitalul Municipal Caracal, cele mai multe doze de vaccin administrate

In cea de-a doua zi de vaccinare impotriva COVID-19 s-au administrat in judetul Olt, 290 doze, cele mai multe la centrul din Caracal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )