Libnet.ro
UNICEF

05:15

Top 10 cele mai rezistente telefoane: cu ce smartphone poti da de pamant

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai rezistente telefoane: cu ce smartphone poti da de pamant

In cazul in care iti place sa-ti cumperi un smartphone in functie de abilitatea sa de a rezista la trante, te vei bucura sa afli acest top 10 cele mai rezistente telefoane pe 2018. La. continuă pe Playtech

Top cinci cele mai vandute titluri ale Editurii Polirom in anul 2018

Sapiens. Scurta istorie a omenirii, de Yuval Noah Harari, aparuta la editura Polirom, este pentru al doilea an consecutiv cea mai vanduta carte a anului. De la publicare, s-a vandut in peste 50. 000 de exemplare, in 2018 avand 30. 000 de exemplare cumparate.

10 dintre cele mai bine cotate filme SF ale tuturor timpurilor

Va propunem o colectie de 10 filme din categoria SF care au fost foarte bine cotate de catre criticii de specialitate.

Top 10 telefoane la inceput de 2019: Care sunt cele mai rapide smartphone-uri

Cei de la AnTuTu si-au facut o traditie din a publica un top 10 telefoane la inceputul fiecarei luni, pornind de la rezultatele testelor de performanta obtinute de smartphone-uri in.

Care sunt cele mai importante fenomene astronomice ale anului 2019

Muzeograful Ciprian Vintdevara, coordonatorul Serviciului de Astronomie al Muzeului Vasile Parvan din Barlad a publicat lista celor mai importante fenomene astronomice ale anului 2019. Primul fenomen vizibil a fost noaptea trecuta, cand s-a atins maximul curentului de meteori Quadrantide.

Cele mai urate rochii de la Golden Globes

Duminica seara are loc prima ceremonie de premii din acest an, Golden Globes, ocazie pentru a privi in urma si a admira cele mai urate rochii pe care le-au purtat vedetele la acest eveniment in ultimele trei decenii.

Cele mai urmarite emisiuni de divertisment in Romania in 2018

Emisiunile de divertisment ale televiziunilor din Romania au fost cele mai urmarite programe TV anul trecut. Iata cine a atras cei mai multi telespectatori.

Cele mai grave probleme ale Serbiei sunt somajul, coruptia si Kosovo

Potrivit a 81% dintre intervievati, standardul de viata scazut si somajul, precum si coruptia si criminalitate sunt cele mai grave probleme cu care se confrunta Serbia arata rezultatele sondajului de opinie realizat de cotidianul belgradean Politika si Agentia Faktor Pus, transmite Rador.

Cele mai bune bancuri cu militari. Ce reactie are un soldat cand primeste o scrisoare de despartire de la iubita lui

Va prezentam mai jos o selectie cu cele mai amuzante bancuri care circula pe internet in ceea ce-i priveste pe militari.

Cele mai eficiente trucuri pentru un zambet frumos si sanatos

Se spune ca zambetul este cartea de vizita a fiecarei persoane, un accesoriu de care ar trebui sa avem intotdeauna grija. In acelasi timp, dantura este si una dintre cele mai expuse zone, iar sanatatea ei poate fi influentata de.

De ce se zbate ochiul. Cele mai des intalnite cauze

Zbaterea unui ochi este destul de intalnita. Aceste contractii musculare implica zona inferioara a pleoapei unui ochi, insa si partea superioara a pleoapei se poate zbate. Tresarirea ochiului dureaza, de obicei, cateva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )