Libnet.ro
UNICEF

22:45

Top 10 telefoane: care sunt cele mai rapide smartphone-uri din lume

Playtech Playtech,
Top 10 telefoane: care sunt cele mai rapide smartphone-uri din lume

Cei de la AnTuTu au publicat cel mai recent top 10 telefoane pe criterii de performanta, iar Samsung Galaxy S10 si S10+ nu au reusit sa intre in top 30. Creatorii popularului benchmark AnTuTu. continuă pe Playtech

Cum poti verifica pretul produselor din magazinele duty free si care sunt cele mai cautate produse

Daca esti tipul de turist care adora sa se plimbe prin duty free-urile din aeroport, probabil ca te-ai intrebat macar o data daca achizitionarea din aceste magazine te ajuta intr-adevar sa faci economii sau este doar marketing. Marita oare sa pastrezi.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai loiale semne zodiacale

Cele mai loiale semne zodiacale. Taur Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt extrem de incapatanate, ceea ce enerveaza pe multi. insa, atunci cand vine vorba de o relatie, o sa.

Dezvoltatori imobiliari in Romania: care sunt cele mai importante nume in 2019

Dezvoltatorii imobiliari din Romania au fost loviti din plin de criza financiara izbucnita in 2008-2009. Preturile la locuinte au scazut dramatic, multe dintre companiile de constructii fiind nevoite sa se inchida peste noapte. Pe piata imobiliara au supravietuit cei puternici, care au inceput sa reconstruiasca ansambluri rezidentiale incepand cu anul 2013.

Cele mai frumoase sate din Romania, in paginile ziarului El Pais. Care sunt atractiile turistice care i-au impresionat pe spanioli

Ziarul spaniol El Pais a realizat un top al celor mai frumoase sate din Romania. Fiecarui sat ii sunt dedicate cateva randuri in care sunt evidentiate principalele valori pentru care au devenit veritabile atractii turistice.

Top 10 pacaleli ale Guvernului PSD-ALDE

Este 1 aprilie si, daca in urma cu cativa ani aceasta data era dedicata simplelor pacaleli nevinovate, pare ca Guvernul PSD-ALDE doreste sa extinda semnificatia zilei pe intreg anul si, mai mult, pacalelile sa loveasca puternic in toti romanii .

Analisti: Cele mai probabile scenarii sunt fie alegeri anticipate, fie o coalitie PDM-PSRM

Cele mai probabile scenarii de evolutie a lucrurilor in Parlament sunt fie alegeri anticipate, fie o coalitie formata din Partidul Democrat si Partidul Socialistilor. Totodata, in cazul unei coalitii de acest fel, nu se stie care dintre formatiuni este gata sa faca cedari, considera comentatorii politici, transmite IPN.

1 APRILIE - ZIUA PACALELILOR. Cele mai tari farse din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paste. Cat de frig se anunta in aprilie, ce regiuni vor fi cele mai afectate de ploi

Luna aprilie va debuta cu frig. in prima saptamanavom avea temperaturi mai scazute decat normalul perioadei, dar si un deficit de precipitatii. Ulterior, temperaturile vor creste si se vor apropia de cele normale, dar deficitul de precipitatii va continua. in cea de-a treia saptamana a lunii sunt prognozate mai multe ploi, in unele zone ajungandu-se mai un mic excedent.

Ce inseamna, de fapt, cand te mananca in talpa. E mai grav decat iti imaginezi!

Vezi care sunt cele mai comune cauze ale mancarimilor in talpa si ce boli pot ascunde astfel de simptome banale. Afla ce inseamna daca te mananca in talpa. Cauze externe, paraziti, boli de.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )