Libnet.ro
UNICEF

09:00

Top 10 telefoane la inceput de 2019: Care sunt cele mai rapide smartphone-uri

Playtech Playtech,
Top 10 telefoane la inceput de 2019: Care sunt cele mai rapide smartphone-uri

Cei de la AnTuTu si-au facut o traditie din a publica un top 10 telefoane la inceputul fiecarei luni, pornind de la rezultatele testelor de performanta obtinute de smartphone-uri in. continuă pe Playtech

Crestere cu peste 70% fata de 2017 a numarului masinilor furate anul trecut si depistate la frontiera. Care sunt cele mai scumpe autoturisme furate

Politistii de frontiera au descoperit anul trecut aproape 240 de masini furate, cu peste 70% mai multe fata de anul 2017. Printre cele mai scumpe autoturisme furate si depistate la frontiera se numara un Land Rover in valoare de peste 58. 800 de euro si un BMW X6 care costa aproximativ 50. 000 de euro.

Business report: Top 10 previziuni economice pentru 2019; Fenomen ngrijorator pe piata muncii. Nu a putut fi stopat nici cu majorarea masiva a salariilor; Se dau bani de la 1 ianuarie! Cine sunt romnii care beneficiaza

Ce profituri au inregistrat bancile din Romania anul trecut. Sistemul bancar va avea in. Reguli mai dure pentru multinationale din 2019. De la 1 ianuarie 2019, toate statele membre vor.

Top 10 bancuri cu studenti. Cum se desparte in silabe cuvantul sesiune?

Pe internet circula numeroase bancuri si glume pe seama studentilor. Cum sesiunea de examene bate le usa, pentru a le descreti fruntile, prezentam o selectie de bancuri care ii au pe studenti in prim-plan.

10 startup-uri europene care au obtinut finantari uriase, anul trecut. 3 dintre ele sunt prezente si n Romnia

Investitiile in startup-urile europene din IT au ajuns la un nivel record, de 20 de miliarde de euro, anul trecut, dupa ce 23 de startup-uri au obtinut finantari de peste 100 de milioane de euro fiecare. Iata care au fost cele mai mari finantari obtinute de startup-urile europene in 2018.

Mesaje, urari si SMS-uri de Anul Nou. La multi ani 2019!

Urari, mesaje, SMS-uri si felicitari de Anul Nou. La multi ani! MESAJE DE ANUL NOU pentru familie, prieteni si colegi de serviciu. Iata care sunt cele mai inspirate mesaje si urari deREVELION.

Cti copii ar urma sa se nasca n prima zi a anului / Care sunt tarile cu cele mai multe nasteri

Numarul de nasteri care se estimeaza ca vor avea loc in prima zi a noului an in intreaga lume este de circa 395. 000, potrivit unor date transmise de UNICEF in 1 ianuarie.

Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2018

Instagramul a devenit cea mai utilizata retea de socializare de la noi in tara, dar si de peste hotare. Daca inainte Facebook era regele internetului, o data cu aparitia Instagramului, oamenii si-au mutat atentia spre acesta. Vedetele au profitat de noul curent si au strans in jurul lor comunitati impresionante de fani. Iata care sunt cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2018.

Care sunt cele mai nocive alimente pentru dinti. Specialist: Cei care nu mananca lactate si oua sunt pacientii nostri pe vecie

Stomatologul Dan Gabriel Gospodaru, presedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Suceava, ne-a declarat ca cele mai nocive alimente pentru dantura sunt dulciurile lipicioase, cum ar fi guma de mestecat, caramelele si jeleurile. La polul opus, alimentele care ajuta dantura sunt cele bogate in calciu, lactate, fructe si legume.

HOROSCOP WEEKEND 4-6 ianuarie 2019. Berbecii sunt setati pe noi inceputuri, Taurii ajung la echilibru

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 4-6 ianuarie 2019 ; este primul weekend 2019, sunt primele zile dintr-un an important, un an de punte ce ne duce spre puternicul 2020. Acest weekend nu este un oarecare, ci.

Subiectele zilei: Mizele si pericolele din Justitie n 2019. Care e antidotul pentru contra-reforma PSD-ALDE din Justitie; 19 schimbari legislative care intra n vigoare de la 1 ianuarie; Cum petreceau Elena si Nicolae Ceausescu Revelionul. Cadourile inuti

DW: Zambete fortate si sansa romanilor in Europa lui 2019. La cumpana lor ne intrebam ce semne are noul an. Ne-am amagi daca am crede ca. Mihai Sora: Ne asteapta un an greu, nu stiu daca-i voi supravietui. Filosoful Mihai Sora a transmis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )