Libnet.ro
UNICEF

16:30

TOP 5 cele mai urmarite seriale de pe Netflix: ce n-ar fi trebuit sa ratezi

Playtech Playtech,
TOP 5 cele mai urmarite seriale de pe Netflix: ce n-ar fi trebuit sa ratezi

Netflix a venit cu o lista care te poate ajuta daca esti in cautarea unui serial care sa te tina captiv cu orele. Iata un top al celor mai urmarite 5 seriale de pe platforma. Netflix a. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: Xiaomi este lider la inceput de 2021

In fiecare luna, cei de la AnTuTu publica o noua editie a clasamentului cu cele mai rapide telefoane din piata. Noul top 10 este dominat de Xiaomi. Nici nu a inceput bine 2021, iar creatorii.

Criptomonede 2021 care sunt cele mai puternice si cu cat au crescut in ultimele 12 luni

Criptomonedasaucriptovaluta provine din englezesculCryptoCurrency. Reprezinta un tip de moneda digitala, virtuala, o moneda surogat, nebancara, folosita ca mijloc de plata. Criptomonedele nu sunt monede electronice. Iata care sunt cele mai puternice criptomonede din 2021 si cat au crescut in ultimul an. Top criptomonede 2021. Cat au crescut in ultimul an Anul trecut este unul care .

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Calendar ortodox aprilie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul crestin ortodox al lunii aprilie 2021 sunt noua sarbatori importante, respectiv 6 de cruce neagra si trei de cruce rosie. Sarbatorile de cruce neagra sunt: Sfantul Eutihie, patriarhul Constantinopolului 6 aprilie), Sfantul Mucenic Sava de la Buzau 12 aprilie), Sfantul Cuvios Ierarh Pahomie de la Gledin 14 aprilie), Sfantul Teotim, Episcopul Tomisului 20 .

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle urgent: una dintre cele mai mari banci a facut anuntul

2021 a venit cu schimbari semnificative in sistemul bancar. Una dintre cele mai mari banci a anuntat ce inseamna asta pentru clienti ca sa fii pregatit. Pe fondul schimbarilor necesare de.

Calendar ortodox martie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox din luna martie a anului 2021 sunt doua sarbatori importante, de care crestinii ortodocsi trebuie sa tina cont. Este vorba despre o sarbatoare de cruce neagra si de una de cruce rosie. Calendar ortodox martie 2021 Luna martie a anului 2021 are 31 de zile. in calendarul crestin ortodox al lunii martie .

Irlanda adopta cele mai dure restrictii anti-COVID de la izbucnirea pandemiei, din cauza inmultirii numarului de persoane infectate cu noua tulpina COVID-19

Irlanda a adoptat, miercuri, un set de noi restrictii, considerate cele mai dure de la izbucnirea pandemiei si care echivaleaza cu o carantina totala. in ultima perioada, numarul de persoane infecatate.

Cele mai bogate licee de la tara. Scolile care fac profit si au domenii boieresti in administrare

Doua licee de la tara din judetul Botosani sunt printre cele mai bogate scoli din Romania. Au profit anual de cateva milioane de lei si administreaza adevarate domenii. Un caz special, unic in Romania, este liceul din comuna Pomarla, cu peste 3. 000 de hectare de padure in proprietate.

Centrul de vaccinare de la Spitalul Municipal Caracal, cele mai multe doze de vaccin administrate

In cea de-a doua zi de vaccinare impotriva COVID-19 s-au administrat in judetul Olt, 290 doze, cele mai multe la centrul din Caracal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )