Libnet.ro
UNICEF

17:30

Unde este cel mai ieftin gaz in Romania. Ofertele de top din ianuarie 2021

Playtech Playtech,
Unde este cel mai ieftin gaz in Romania. Ofertele de top din ianuarie 2021

Legea liberalizarii pietei de gaze a adus noi furnizori si oferte. Astfel ca, clientii care nu au facut nicio alegere pot face economii importante. in prezent exista cateva oferte pentru concumatorii casnici. Acestea sunt foarte atractive comparativ cu oferta de pana acum. Cum poti face economie schimband furnizorul de gaze Doua importante oferte sunt disponibile . continuă pe Playtech

Cat costa Samsung S21 in Romania, de la cel mai ieftin la cel mai scump model

Samsung S21 a fost anuntat pe 14 ianuarie. Sunt deja listate in magazinele din Romania la precomanda. Asa ca iata cat costa fiecare Samsung S21, ca sa stii ce alegi. Preturile Samsung.

Cum speli corect geaca de puf fara sa o strici, de fapt. Cel mai genial truc e aici

S-a aflat cum speli corect geaca de puf fara sa o strici, de fapt. Acesta este cel mai genial truc. Despre ce este vorba, citeste in articolul de mai jos. Cum iti speli geaca de puf. Sfaturi care ti-o vor pastra inca buna dupa spalare Geaca de puf se spala doar intr-un anumit fel. Daca .

Bill Gates, cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA. Co-fondatorul Microsoft detine aproape 98.000 de hectare de terenuri agricole

Poate ca Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume, dar poate revendica un nou titlu, si anume acela de rege al terenurilor agricole din America, scrie Market Watch, care noteaza ca, potrivit unui nou.

VIDEO Cel mai bun telefon, transformat intr-un dragon, piesa cu piesa: ce a patit Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 este cel mai rapid smartphone al momentului si singurul dotat cu noul Snapdragon 888 de la Qualcomm. Asta nu inseamna insa ca nu poate fi demontat ca un puzzle. intr-unul dintre.

Cel mai mare proprietar de terenuri agricole din Statele Unite este acum Bill Gates

Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume si auto-descris ca tocilar, cunoscut mai degraba pentru talentul sau timpuriu ca programator decat pentru dragostea de peisaje naturale, a strans in tacere 98. 000 de hectare de terenuri agricole pretutindeni in SUA suficient cat sa-l faca cel mai mare proprietar privat in domeniu, conform revistei Forbes.

GRAFIC Rata de infectare continua sa creasca in Bucuresti. Timis devine judetul cu cel mai mare indice. Situatia in fiecare judet

Bucurestiul si judetele Ilfov, Timis si Cluj raman in continuare in zona rosie, cu cea mai mare rata de cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. in timp ce in Capitala rata de infectare continua sa creasca, in Ilfov scade, astfel ca nu mai este judetul cu cel mai mare indice. Conform datelor transmise duminica, cea mai mare rata de infectare - 4,52 - este in Timis.

Pochettino, cel mai bine platit antrenor din istoria lui PSG

Mauricio Pochettino este antrenorul cu cel mai mare salariu din istoria clubului Paris Saint-Germain, informeaza publicatia franceza LEquipe.

Gigi Becali rupe tacerea. Ce medicament vindeca oamenii de covid-19: Se gaseste doar la mine, e cel mai bun

Inca de la inceputul pandemiei, Gigi Becali a incercat sa-i ajute pe cei care aveau nevoie de anumite medicamente. intr-un inteviu acordat recent, afaceristul vorbeste despre un ser minune care combate infectiile COVID-19. Gigi Becali povesteste ca are Ivermectina, un ser minune, initial gandit ca medicament veterinar. Ivermectina, medicamentul minune Exista o sumedenie de teste .

Cel mai mare furnizor de energie electrica schimba regulile incheierii contractului in piata libera

Cel mai mare furnizor de electricitate, care chiar si inainte de liberalizarea pietei deservea peste 3,2 milioane de consumatori casnici din 18 judete, a anuntat simplificarea modalitatii de incheiere a contractelor in piata concurentiala.

PSD, acuzatii: Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii. Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie

PSD acuza, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, ca Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )