Libnet.ro
UNICEF

12:15

Black Friday la evoMAG: Bucurestenii, cu 30% mai multe cumparaturi fata de tot restul tarii la un loc

Adevărul Adevărul,
Black Friday la evoMAG: Bucurestenii, cu 30% mai multe cumparaturi fata de tot restul tarii la un loc

Peste 50% din totalul comenzilor plasate in Black Friday provin din Bucuresti. Capitala este urmata, la mare distanta de Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov. continuă pe Adevărul

Black Friday 2019: Topul celor mai vandute produse, la evoMAG

De la inceputul campaniei de Black Friday si pana in prezent, romanii au cumparat cu precadere televizoare, telefoane mobile, electrocasnice, imprimante si laptopuri.

GRAFICE Black Friday 2019: Mai multe cumparaturi online de pe mobil. Cele mai cautate produse

2019 este primul an in care, de Black Friday, cumparaturile pe mobil le vor surclasa pe cele de pe desktop, arata datele unei companii de performance marketing. Comanda medie este insa in continuare mai mica pe mobil decat pe desktop.

Black Friday la eMAG: cel mai bun iPhone pe care sa-l iei in Romania

A venit acel moment din an in care eMAG pune la bataie de Black Friday milioane de produse la preturi mici. Ai parte de oferte, reduceri si promotii pe care nu le ai in alta perioada din an.

Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Samsung continua sa fie lider absolut in piata globala de mobile. De Black Friday la eMAG gasesti la reducere unele dintre cele mai bune telefoane ale sud coreenilor sub pragul psihologic de.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Ofertele eMag

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Cele mai bune oferte de le eMag. eMAG este o companie din Romania.

Black Friday la evoMAG: media comenzilor 1.000 de lei

Bucurestenii cumpara, la editia din acest an a Black Friday, cu 30% mai mult fata de restul tarii, iar valoarea medie a comenzilor inregistrate pe platforma evoMag s-a dublat, de la an la an, pana la aproape 1. 000 de lei, arata datele provizorii.

Fashion Days, crestere uriasa de Black Friday, cu aproape 50% mai mult fata de anul precedent

Estimarile spun ca site-ul va inregistra comenzi in valoare de aproape 70 de milioane de lei pana la finalul Black Friday, iar valoarea medie a cosului de cumparaturi a atins suma de 460 de lei.

Top 5 masini noi la oferta de Black Friday

Black Friday vine, ca in fiecare an, cu super oferte si la masini nou-noute. 28% din pretul de lista este cea mai consistenta reducere pe un site specializat in vanzari auto. Pe lista se afla si multe.

BLACK FRIDAY. SITE-URILE CU CELE MAI BUNE OFERTE si cele mai mari REDUCERI de Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Black friday a.

Cu asa oferte la eMAG, nici nu mai tii cont ca urmeaza Black Friday

EMAG s-a laudat cu o multime de surprize de Black Friday. Cum ar fi sa iei doua cafele Starbucks la pret de una? Dar un pentru care nu ai bani? Din fericire, sunt si produse pe care ti.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )