Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liviu Dragnea si Radu Mazare, vot din spatele gratiilor. Ce alte vedete isi mai pot exercita acest drept din inchisoare

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea si Radu Mazare, vot din spatele gratiilor. Ce alte vedete isi mai pot exercita acest drept din inchisoare

10 noiembrie este zi de alegeri pentru toti romanii, chiar si pentru cei aflati in spatele gratiilor, precum Liviu Dragnea si Radu Mazare. Ce alte vedete isi mai pot exercita acest drept din inchisoare? Liviu Dragnea si Radu Mazare, vot din spatele gratiilor Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a transmis ca din totalul de peste . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VIP-urile din puscarii VOTEAZA! Pe cine aleg Liviu Dragnea, Radu Mazare sau Sorin Blejnar

Peste 15. 000 de detinuti din Romania si-au exprimat dorinta de a vota. Printre acestia se afla si VIP-urile de la Parlament sau administratiile locale. Printre acestia, Liviu Dragnea, fost sef PSD, si.

Vot in spatele gratiilor. Detinuti incarcerati la Penitenciarul Ploiesti au refuzat sa voteze

Reprezentantii Penitenciarului Ploiesti au declarat ca in institutie s-a incheiat votul inca la de la orele pranzului. Dintre cei 346 de detinuti care isi ispasesc pedeapsa la penitenciarul de pe strada Rudului din Ploiesti, 294 au votat deja.

Zi mare pentru Radu Mazare! ICCJ judeca anularea condamnarii fostului edil din dosarul plajelor

Radu Mazare a fost dus, vineri, la Curtea Suprema, unde se judeca solicitarea sa de anulare a a condamnarii definitive din dosarul retrocedarilor ilegale de plaje. Contestatia in anulare este o cale.

Incendiu la Penitenciarul Rahova! Mai multe persoane au ajuns de urgenta la spital. Ce se intampla cu Liviu Dragnea

Un incendiu s-a produs in aceasta dimineata la penitenciarul Rahova, acolo unde este inchis si Liviu Dragnea. Panica si teama s-a lansat pret de minute bune in incinta inchisorii. De la ce a pornit cu totul? in ce stare se afla Liviu Dragnea? in urma incidentului produs in aceasta dimineata, in jurul orei 08:00 la .

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e inchis Liviu Dragnea. Cinci persoane au fost internate

Panica la Peniteciarul Rahova, unde e inchis si fostul sef PSD, Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit in zona de spital a inchisorii, iar trei persoane au fost afectate de fum si vor ajunge la spital.

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e inchis Liviu Dragnea

Panica la Peniteciarul Rahova, unde e inchis si Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit in zona de spital a inchisorii, iar trei gardieni au fost afectati de fum si vor ajunge la spital, scrie Digi24. ro.

REZULTATE BEC REZULTATE ALEGERI EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. Ce raspuns a primit Liviu Dragnea cand a zis ca vrea sa voteze

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, ar fi vrut sa voteze si el la aceste alegeri prezidentiale, insa naturii condamnarii sale ii interzice.

UPDATE ANP confirma: Trei detinuti au declansat incendiul de la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat si Liviu Dragnea (VIDEO)

UPDATE Trei detinuti de la Penitenciarul Rahova au incendiat o saltea din salonul in care se aflau internati, confirma Administratia Nationala a Penitenciarelor, printr-un comunicat de presa. Angajatii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

O operatoare dintr-o sectie de vot din Cluj-Napoca a fost reclamata ca are decolteul prea adanc. O alta reclamatie vizeaza o sectie in care majoritatea membrilor a vrut sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte (FOTO)

Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte si muti de uimire, dar si de admiratie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )