Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sase din zece locuri de munca din Romania vor disparea din cauza automatizarii. Cum se pregatesc viitorii antreprenori

Adevărul Adevărul,
Sase din zece locuri de munca din Romania vor disparea din cauza automatizarii. Cum se pregatesc viitorii antreprenori

Romania este tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi din cauza automatizarii - aproximativ 61,93% din totalul locurilor de munca existente. continuă pe Adevărul

AVERTISMENT Noi medicamente esentiale vor disparea de pe piata

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) propune introducerea taxei clawback diferentiate in functie de pret si avertizeaza ca daca nu se iau masuri in aceasta privinta, taxa clawback va ajunge anul viitor la 37 la suta, iar peste 2. 300 de medicamente vor disparea de pe piata in conditiile in care producatorii nu isi vor mai permite sa plateasca toate costurile de productie.

Sociolog: Sapte din zece nou-nascuti ai romncelor care nasc nainte de 20 de ani (casatorite fiind) sunt conceputi naintea casatoriei/ n mediul rural, aproape 20% nu au tatal recunoscut

Am calculat pentru 2007-2013 cateva caracteristici ale noilor nascuti. La nasterile la care varsta mamei este sub 20 de ani, trei sferturi din copii sunt inafara casatoriei, pe cand la nasterile femeilor de peste de 20 de ani, sub un sfert sunt inafara casatoriei. Sapte din zece nou-nascuti ai romancelor care nasc inainte de 20 de ani casatorite fiind) sunt conceputi inaintea casatoriei. Ceea ce inseamna ca si acele casatorii s-au facut sub presiunea faptului ca femeile au ramas insarcinate. in mediul rural, aproape 20% nu au tatal recunoscut, in vreme ce in grupa de varsta de femei de peste 20 de ani care au nascut, ponderea coboara la sub 5%. in cazul romilor, ponderea femeilor care nasc la varste sub 20 de ani e de 10 ori mai mare decat proaspetele mame de peste 20 de aniT, a explicat miercuri la o conferinta sociologul Traian Rotariu.

CUTREMUR la EXATLON: Competitia se va schimba RADICAL! Echipele vor DISPAREA! Dezvaluiri INCENDIARE (FOTO)

Surpriza pentru fanii Exalton Romania! Mai multe schimbari majore vor fi aduse competitiei care vor schimba tot ceea ce telespectatorii stiau despre competitie. Cea mai mare modificare este desfiintarea.

Avertisment. Noi medicamente esentiale vor disparea de pe piata

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice APMGR) atrage atentia ca mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase din productie sau delistate in perioada imediat urmatoare, printre ele aflandu-se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )