Libnet.ro
UNICEF

22:15

STUDIU De trei ori mai multe atacuri ale hackerilor de monede virtuale in Romania, in ultima jumatate de an

Adevărul Adevărul,
STUDIU De trei ori mai multe atacuri ale hackerilor de monede virtuale in Romania, in ultima jumatate de an

O analiza efectuata de specialistii in securitate cibernetica de la Bitdefender arata ca, in ultimele sase luni, ponderea raportarilor lunare de aplicatii care mineaza moneda virtuala in Romania s-a triplat, de la 8% din totalul ultimelor sase luni in septembrie, la 24% in luna februarie. continuă pe Adevărul

Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor a suspendat anul trecut de patru ori mai multe tranzactii suspecte, in valoare de 40 de milioane de euro/Institutia a sanctionat si 6 IFN-uri

In cursul anului 2017, Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a primit aproximativ un numar de 12. 860 rapoarte de tranzactii suspecte R. ), iar peste 320 R. - uri dintre ele au privit operatiuni neefectuate. in aproximativ 232 cazuri Oficiul a decis suspendarea operatiunilor. Totodata, precizam ca numarul cazurilor pentru care O. a decis suspendarea a crescut in mod considerabil de la 52 de cazuri de suspendare in 2016 la 232 anul trecut, se arata intr-o informare transmisa la solicitare HotNews. ro. Sumele implicate in cele 232 cazuri in care s-a luat decizia de suspendare a efectuarii operatiunii sunt aproximativ 19. 000 GBP si 8.

Am detectat peste trei milioane de treceri ilegale ale frontierelor UE din 2009 pana in 2017

Cele mai multe treceri ilegale au fost depistate in 2015 Agentia Europeana pentru Controlul Frontierelor si Coastelor European Border and Coast Guard Agency - Frontex) a detectat peste trei milioane de treceri ilegale ale frontierelor Uniunii Europene 3. 403), din anul 2009 pana in 2017, potrivit cifrelor transmise de catre institutia europeana.

A injunghiat de mai multe ori o femeie insarcinata si a vrut sa o inece a fost condamnat. Ce pedeapsa au dispus judecatorii din Romania

Tanarul bihorean de 22 de ani, care a injunghiat de mai multe ori o femeie insarcinata si a vrut sa o inece, in 2017, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Curtea de Apel Oradea a pronuntat verdictul.

Barbat de 79 de ani, cercetat pentru tentativa de omor dupa ce si-ar fi lovit de mai multe ori sotia cu un corp dur in zona capului

Un barbat, de 79 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, este cercetat pentru tentativa de omor dupa ce si-ar lovit de mai multe ori sotia cu un corp dur in zona capului. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj iar politistii continua cercetarile.

FOTO Controverse, dupa accidentul rutier in care doi oameni au murit inecati in Olt: politistii spun ca au anuntat de mai multe ori lipsa parapetului

Politia Valcea a facut o precizare legata de accidentui de duminica, 1 aprilie, de pe Valea Oltului, in care doi oameni au murit inecati in Olt: Sectia Drumuri Nationale a fost informata in mai multe randuri despre lipsa parapetului de pe DN 7.

FOTO Accident grav pe DN76. A fost nevoie de interventia elicopterului SMURD dupa ce mai multe persoane au fost ranite

Accident grav de circulatie pe Drumul National 76. Cinci persoane au fost ranite, printre care si o minora, dupa ce trei autoturisme s-au lovit. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de prim ajutor, dar si elicopterul SMURD.

Tot mai multe firme romanesti intra in insolventa. Care este planul unei antreprenoare pentru combaterea acestui fenomen ingrijorator

Numarul firmelor care au intrat in insolventa este intr-o continua crestere de la an la an, datele facute publice de Oficiul National al Registrului Comertului arata ca in primele 10 luni ale anului 2017, societatile comericale sau PFA-urile intrate in insolventa au fost cu 8,85% mai multe decat in aceeasi perioada a anului 2016.

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente, unde aproape 14% din bebelusi sunt nascuti de mame care au mai putin de 20 de ani. Romania se numara in topul clasamentului celor mai tinere mame care au pentru.

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara. Crestinii care sarbatoresc Pastele saptamana viitoare sunt asteptati sa participe la evenimentele organizate pentru a celebra intrarea lui Iisus.

Politia Capitalei in alerta! Mai multe masini au fost incendiate. Autoritatile au retinut un suspect pentru audieri

Pompierii din Bucuresti au intervenit in mai putin de o ora, in noaptea de sambata spre duminica, pentru stingerea a trei incendii la autoturisme, opt masini fiind distruse sau avariate. Exista suspiciunea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )