Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noul MacBook E un vis, dar nu-i cel mai frumos [REVIEW]

Playtech Playtech,
Noul MacBook E un vis, dar nu-i cel mai frumos [REVIEW]

Apple a lansat noul MacBook in luna martie a acestui an. Este foarte subtire, desi nu cel mai cel, este usor si are un touchpad special. Acum, are si review. Cu siguranta, pentru noul MacBook o buna parte din magie o face designul si faptul ca este cam la fel de greu precum o revista [] Noul MacBook E un vis, dar nu-i cel mai frumos [REVIEW] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au scazut in iulie cel mai mult in ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal.

Raportul intre totalul activelor bancare si PIB - cel mai redus dintre statele UE

Gradul de intermediere financiara este la un nivel scazut in Romania, comparativ cu alte tari, raportul intre totalul activelor bancare si PIB situandu-se sub 62% in 2014, cel mai redus dintre statele UE si fata de o medie a UE-28 de peste 300%, conform Strategiei, care mai mentioneaza ca indicatorul se afla in declin, de la 67,4% in anul pre-criza 2008, la 61,6% la mijlocul anului 2014.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei, cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie anul acesta cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal, informeaza Bloomberg. com.

Cel mai scump apartament din Capitala, in zona Primaverii, costa aproape 3,6 milioane euro

Un duplex din zona Primaverii, in valoare de 3,6 milioane euro, este cel mai scump apartament din Bucuresti, potrivit unui comunicat Imopedia, remis azi redactiei.

Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului

Huawei Honor i7 este un nou dispozitiv al chinezilor, dar unul care se straduieste foarte mult sa iasa in evidenta prin doua functionalitati cel putin diferite. Huawei are cateva dispozitive interesante anul acesta, printre care P8 si seria Honor partial disponibila in Romania. Recent, a adaugat seriei Honor un nou model. Vine cu scanner pentru [] Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse

Cele doua trailere aparute pana acum ale filmului The Martian arata ca vom avea de-a face cu un SF poate mai bun decat Interstellar si Gravity. Pentru multi, poate ca The Martian suna ca o actualizare a Interstellar: un SF cu buget mare, in care Matt Damon ramane cumva captiv in spatiu. Totusi, daca esti [] Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai sigur telefon revine: BlackPhone 2, la precomanda

Dupa ce a devenit evident ca primul BlackPhone nu si-a atins scopul, cei de la Silent Circle au adus pe piata un urmas BlackPhone 2. A trecut mai bine de un an de cand primul BlackPhone a ajuns pe piata si a dus la extrem asteptarile celor ce aveau o obsesie pentru securitatea datelor [] Cel mai sigur telefon revine: BlackPhone 2, la precomanda Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO SAIL Amsterdam 2015, cel mai mare spectacol naval din lume

Concursul SAIL Amsterdam 2015, care se desfasoara in perioada 19-23 august, aduna odata la cinci ani cele mai spectaculoase nave, scrie site-ul wherecoolthingshappen. com. De la prima sa editie, in 1975, SAIL Amsterdam a ajuns acum sa fie unul dintre cele mai mari evenimente publice organizate in Olanda si cel mai important spectacol naval din lume. Astfel, saptamana aceasta, peste 600 de nave vor naviga din Marea Nordului spre portul din Amsterdam, printre acestea se vor afla si replici ale unor vase istorice.

Vin PARASUTISTII americani. Cel mai amplu exercitiu aeropurtat NATO de dupa Razboiul Rece

4800 de militari din 11 state NATO participa, in perioada august septembrie 2015, la cel mai amplu exercitiu aeropurtat organizat dupa Razboiul Rece.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )