Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pareri despre noul Macbook: Un laptop frumos de care nu ai neaparat nevoie

Playtech Playtech,
Pareri despre noul Macbook: Un laptop frumos de care nu ai neaparat nevoie

Apple a lansat noul Macbook in luna martie a acestui an. Designul ultrasubtire nu este o noutate pentru produsele Apple, dar noul dispozitiv sfideaza chiar si aceasta caracteristica. Vine cu o grosime 13,1 milimetri, adica e cu 4 milimetri mai subtire decat Macbook Air, a primit ecran Retina de 12 inci, touchpad care ofera feedback [] Pareri despre noul Macbook: Un laptop frumos de care nu ai neaparat nevoie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Pareri despre Apple Watch: E cel mai bun smartwatch din lume

Apple Watch a ajuns in mainile jurnalistilortechdin SUA,care au avut timp sa se familiarizeze cu dispozitivul timp de o saptamana. De ieri au inceput sa isi publice aceste pareri despre Apple Watch. in linii mari, sunt numeroase pareri pozitive despre Apple Watch, dar rezervate in ceea ce priveste utilitatea sa. Apple Watch este caracterizat ca [] Pareri despre Apple Watch: E cel mai bun smartwatch din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Grasu XXL, despre noul sau album, Drumul Spre Succes, la Adevarul Live, de la ora 12:00

Grasu XXL vine la Adevarul Live, de la ora 12:00, pentru a vorbi despre provocarile din spatele lansarii celui de-al patrulea album al carierei, intitulat Drumul Spre Succes, despre ce inseamna cu adevarat succesul in Romania, dar si pentru a face o radiografie a industriei muzicale actuale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )