Libnet.ro
UNICEF

21:00

Apartamente Drumul Taberei. Cat vor costa locuintele, de fapt, dupa deschiderea metroului

Playtech Playtech,
Apartamente Drumul Taberei. Cat vor costa locuintele, de fapt, dupa deschiderea metroului

Pe langa traficul din zona, metroul din Drumul Taberei ar putea afecta si piata imobiliara. Astfel, expertii in domeniu atrag atentia ca o crestere a preturilor nu se va vedea prea curand. Totusi, aparitia metroului va face cartierul bucurestean mai cautat, astfel ca locuintele s-ar putea vinde mai repede. Cat vor costa locuintele, de fapt, . continuă pe Playtech

Cat timp economisesc bucurestenii din Drumul Taberei acum, dupa deschiderea Magistralei 5 de metrou

Odata cu cu deschiderea Magistralei 5 de metrou a scazut si aglomeratia de pe strazile din Drumul Taberei. Cat timp economisesc acum bucurestenii din Drumul Taberei inainte de deschiderea Magistralei 5 de metrou, un reporter Digi24 a parcurs traseul Eroilor Raul Doamnei. Dupa deschiderea metroului din Drumul Taberei, el a refacut traseul, economisind aproape .

in cati ani s-a facut aici statia ta de metrou? Povestea magistralei de metrou din Drumul Taberei: de la balbe, blocaje si finantari taiate succesiv, la termene ratate, surpari, recorduri stabilite si lucrari ce mai raman de executat si dupa deschidere

Putin peste 3,2 miliarde de lei - circa 660 de milioane de euro - atat costa actualizat intreg proiectul de metrou din Drumul Taberei, cu cele doua ramuri ale sale si depoul de la Valea Ialomitei. Fara doar si poate cel mai scump proiect de infrastructura urbana din tara, prima linie de metrou construita de la zero dupa Revolutie, M5 din Drumul Taberei conecteaza unul dintre cele mai mari cartiere bucurestene, cam de marimea unui oras mare din provincie, insa a avut nevoie de mai bine de 12 ani de la prima licitatie pentru a fi pusa in functiune.

Metroul din Drumul Taberei s-a deschis astazi, la aproape 9 ani de la inceperea lucrarilor Presedintele si premierul, la inaugurare. Iohannis: Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor

Magistrala de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei s-a deschis marti, la aproape 9 ani de la inceperea lucrarilor. De la inaugurare nu au lipsit presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Seful statului a spus ca este cea mai mare realizare de dupa Revolutie si a laudat Guvernul Orban, spunand ca aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor. Bucurestenii vor putea circula cu metroul din Drumul Taberei dupa ora 14. 00, iar ministrul Bode a precizat ca accesul pe aceasta magistrala va fi liber astazi, pana la ora 23.

Iohannis si Orban, prezenti la inaugurarea metroului din Drumul Taberei

Presedintele Klaus Iohannis merge astazi, de la ora 12. 00, la ceremonia de inaugurare a noii magistrale de metrou din Drumul Taberei, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Alaturi de el vor merge si premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, conform g4media.

Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Iohannis, Orban si sute de oameni au fost prezenti. FOTO

Metroul Drumul Taberei a fost inaugurat. Atentie, urmeaza statia Drumul Taberei! Acesta este mesajul, care va rasuna astazi, dupa 9 ani de asteptare. Probabil cand nimeni nu mai credea asta, iata ca magistrala M5 de metrou este gata sa transporte calatorii. Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei Klaus Iohannis, Ludovic .

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o

Imagini in premiera. Iata cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Nu este sotia sa. Toti oamenii au observat acest detaliu! Deschiderea metroului din Drumul Taberei: Cu cine a venit Iohannis Dupa noua ani de la inceperea lucrarilor si cinci de intarziere, Magistrala 5 a metroului din Capitala a fost .

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! .

Scandal la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Oana Lovin, scandare vulgara la adresa lui Iohannis

Inaugurarea magistralei de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei de astazi, 15 septembrie, petrecuta in prezenta lui Klaus Iohannis, nu a fost lipsita de evenimente. Ziua festiva, inceputa la 12:00, a fost perturbata la zece minute distanta de activista PSD Oana Lovin, care l-a intampinat pe seful statului cu o scandare vulgara. Aceasta a fost .

Experiment Antena 3. La trei zile de la deschidere, problemele continua la metroul Drumul Taberei

Epopeea Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei n-a luat inca sfarsit. Presedintele, premierul si ministrul Transporturilor au facut o inaugurare pe genunchi. La trei zile de la marea ceremonie, turnichetele de acces s-au stricat deja.

Bode: Timpii de asteptare pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute

Timpii de asteptare in statii pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute, a declarat marti ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la postul public de televiziune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )