Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, soferi. Greseli aparent minore pentru care iei amenda usturatoare atunci cand esti la volan

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Greseli aparent minore pentru care iei amenda usturatoare atunci cand esti la volan

Daca ne amintim de traficul ingrozitor din Bucuresti, ne putem gandi probabil ca legislatia rutiera e prea blanda cu cei care se afla la volan. insa sanctiunile exista, iar ele pot fi. continuă pe Playtech

S-a aflat suma pentru care se bat Pepe si Raluca Pastrama. Averea celor doi este din alta lume

Pe ce suma se bat inca sotii Pascu? Pepe si Raluca Pastrama au strans o avere considerabila in anii in care au format un cuplu. Despre ce suma e vorba? Ce avere au de impartit Pepe si Raluca Pastrama Pepe si Raluca iau decizii pe banda rulanta care sustin o despartire definitiva, desi fanii cuplului .

Motivul pentru care PNL si USR-PLUS au pierdut alegerile parlamentare. Cine nu a mai votat in Romania

Partidul National Liberal si Uniunea Salvati Romania alaturi de PLUS au pierdut alegerile parlamentare. Care este motivul pentru care romanii nu le-au ales formatiunile? Cine nu a mai votat in Romania si cum a stat prezenta la vot in randul tinerilor, dar si pe sexe? De ce PNL si USR-PLUS au pierdut alegerile parlamentare din .

VIDEO Piedone: in 2018, Economat a cumparat un patinoar de 1 hectar pentru care trebuie sa platim 30 milioane de euro. Ursuleti si pinguini de 1000 euro bucata si peste 5000 de perechi de patine de 1,2 milioane euro stau de 2 ani in depozit

Economat, una dintre companiile Primariei Sector 5, a cumparat in 2018, in timpul primarului Daniel Florea, un patinoar artificial de 10. 000 mp pentru care a platit circa 30 milioane de euro, patine de 1,2 milioane de euro, ursuleti ajutatori de 1. 000 de euro bucata si pinguini de 500. 000 de euro, a postat actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina de Facebook a Primariei. Desi patinoarul sta de 2 ani nefolosit in depozit, facturile au venit acum la plata la Primaria Sectorului 5, dar primarul spune ca nu le va plati. Sa le scoata la vanzare ca sa-si recupereze banii, spune acesta.

Atentie, soferi: urmeaza urgia din ianuarie 2021 pentru toti cei cu polite RCA

Pentru soferii din Romania, anul 2021 nu vine cu vesti bune, ba din contra. Si totul are legatura cu politele RCA. Soferii din Romania au de ce sa fie nemultumiti. Anul 2021 aduce.

Atentie, soferi: dezastru pentru masinile pe benzina si motorina. Se intampla cu Euro 7

Uniunea Europeana se pregateste sa vina cu noi reguli dure impuse producatorilor, odata cu adoptarea normei de poluare Euro 7. Iata ce inseamna asta pentru constructori si cu ce modele de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )