Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cumparaturile online de Black Friday din SUA au crescut cu 22%, la un nivel record de 9,2 miliarde de dolari

Adevărul Adevărul,
Cumparaturile online de Black Friday din SUA au crescut cu 22%, la un nivel record de 9,2 miliarde de dolari

Cumparaturile online de Black Friday din Statele Unite au crescut cu aproape 22%, la un nivel record de 9 miliarde de dolari, potrivit datelor Adobe Analytics. in schimb, traficul in magazine a scazut cu 52,1%, cumparatorii preferand sa faca achizitii de acasa, pentru a se proteja de noul coronavirus, relateaza CNBC. continuă pe Adevărul

Black Friday pandemic cu vanzari record in SUA

Vanzarile online de Black Friday in SUA au crescut cu aproape 22% si au atins valoarea de 9 miliarde.

Greva la Amazon in Germania, chiar de Black Friday

Sindicatul german Verdi a cerut angajatilor care lucreaza in sapte depozite ale Amazon. com din Germania sa participe la o greva de trei zile, care include si vanzarile cu discount de Black Friday din 27 noiembrie, transmite Reuters.

Gomag anunta peste 1.000 de noi magazine online in platforma si o crestere de 93% de Black Friday

Gomag raporteaza o crestere de 93% in cadrul campaniei de Black Friday de anul acesta, fata de 2019, pentru magazinele online gazduite in platforma.

Black Friday Super Sale: Windows 10 Pro la 12,31 euro si Office 2016 Pro la 36,79 euro!

Orice perioada Black Friday anuala este intotdeauna un prilej de a gasi costuri scazute la produsele dorite de mult timp si poate fi un moment special pentru cei care cauta cele mai bune oferte speciale pentru a se incadra intr-un anumit buget. Acum magazinul online G2deal sarbatoreste momentul anual al ofertelor extraordinare pentru cele mai actuale jocuri si cele mai bune variante de software-uri disponibile in acest moment pe piata.

Peste 2 milioane de colete, livrate de Sameday in perioada Black Friday

Sameday a livrat, in timpul campaniei de Black Friday, desfasurate in intervalul 13 20 noiembrie, peste 2 mil. de colete, dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Black Friday la Blue Air: REDUCERI mari la toate zborurile

In perioada 26-27 noiembrie, Black Friday aduce clientilor Blue Air reduceri de 50% la toate zborurile cu date de calatorie pana la 31 martie 2021, plus posibilitatea de modificare a datelor de zbor o data, fara achitarea taxei de schimbare a datelor.

Moment istoric: Vaccinul Pfizer anti-COVID-19 a inceput sa fie adus din SUA in Europa

Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Pfizer a inceput sa fie adus din SUA in Europa. Avioanele companiei aeriene United Airlines au inceput sa opereze primele astfel de zboruri din istorie, cu destinatia Bruxelles.

Investitii personale in criza. Andrei a investit de Black Friday, nu a cheltuit. N-are acasa un Turbion in miniatura, dar gandeste pe termen lung

Multi investitori si-ar dori, probabil, sa aiba propriul Turbion acasa. Nu in sensul dictionarului roman, ci in cel descris de Robert Charles Wilson in cartea cu acelasi nume. Bineinteles, nu la aceeasi amploare. Adica propriul apartamentcasa sa fie inconjurat de o membrana controlabila in care timpul sa treaca mai incet in interior decat afara. 1 secunda = cativa ani. Astfel, ai face o investitie, ti-ai activa campul acela si dupa cateva secunde constati ca ai produs multi bani, ca esti bogat, deoarece timpul in afara a trecut mai repede. E SF si o exagerare, bineinteles, dar ideea este ca investitiile se vad in timp. in luna mai l-am prezentat pe Andrei, care avea 22 de ani cand a venit criza din 2008. Ati putut vedea atunci in ce fel s-a schimbat comportamentul sau fata de economisire si studiu, pentru a fi cat de bun poate in domeniul sau de activitate. Asa cum stiti deja, el nu mai da banii pe prostii, adica pe lucruri care crede ca nu-i folosesc, cu exceptia celor care il ajuta in munca pe care o presteaza.

Black Friday la Ryanair: noi oferte de sarbatori

Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, lanseaza oferta cumpara un bilet de avion si primesti unul gratuit. Oferta este valabila pentru 1. 700 din zborurile sale, pentru calatorii rezervate intre 1 decembrie 2020-27.

Directorul Center for Disease Control din SUA: Scolile sunt printre cele mai sigure locuri

Directorul Center for Disease Control CDC) din Statele Unite, Dr. Robert R. Redfield, sustine ca scolile sunt printre cele mai sigure locuri unde se pot afla copiii, in contextul pandemiei de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )